Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kahin kedi Achilleus! Maçlar ondan sorulacak

        İşte 14 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'nın resmi kahini... Turnuvanın başlamasına sayılı günler kala, Achilleus evinde, St. Petersburg'daki Ermitaj Müzesi'nde hazırlıklarını sürdürüyor.

        Hangi maçı kim alır, en çok golü kim atar, hepsi ondan sorulacak. Çünkü Achilleus, 2018 Dünya Kupası'nın resmi kahini... Aslında futbolseverler Achilleus'e yabancı değil. Çünkü o, geçen sene St. Petersburg'da oynanan FIFA Konfederasyonlar Kupası'ndaki başarısıyla kendini kanıtlamıştı. Maçlarının hepsini hatasız tahmin eden Achilleus, berabere biten maçı dahi doğru tahmin etmişti.

        DÜNYA KUPASI ÖNCE SIKI BİR DİYETE GİRDİ

        Şimdi de kedi hislerini kullanarak Dünya Kupası'ndaki maçların galiplerini tahmin etmeye çalışacak. St. Petersburg'daki Ermitaj Müzesi'nde yaşayan Achilleus hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Hazırlık sürecinin en önemli kısmı ise sıkı bir diyet... Mart ayından bu yana sıkı bir diyet yapıyor. Achilleus'le müzenin veterineri Anna Kodratyeva ilgileniyor. Kodratyeva, "Achilleus, Ermitaj'daki herkesin sevgilisi o yüzden de pohpohlanıyor ama şimdi sıkı bir diyet ve egzersiz programı var. Bir çarkın içinde koşuyor.. Yürüyor ve spor smülasyonları yapıyor. Ayrıca yemek seçme dürtüsünü de eğitiyoruz" dedi.

        SEÇECEĞİ MAMA KABIYLA O GÜNÜN KAZANANINA İŞARET EDECEK

        Achilleus'in kulakları duymuyor ancak müze yetkililerine göre bu bir avantaj. Çünkü bu sayede tamamen tarafsız ve taraftarların yorumlarına tepkisiz kalabiliyor. Achilleus sadece St. Petersburg'da oynanan maçlarda tahminlerde bulunacak. Maçın oynanacağı günün sabahında önüne konulan iki benzer kapta, kedi maması ve karşılaşacak takımların birer bayrağı olacak. Achilleus hangi kaptan yemek yerse, o takım için tahminde bulunmuş olacak.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu