Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Yunanistan Süper Ligi'nde skandal! PAOK Başkanı sahaya belinde silahla girdi

Sporda şiddetin en yoğun yaşandığı ülkelerden biri Yunanistan... Lider AEK Atina'nın 3'üncü sıradaki PAOK ile deplasmanda oynadığı maç tamamlanamadı. PAOK, maçın son dakikalarında Varela ile bir gol bulurken,, yardımcı hakemiyle pozisyonu tartışan orta hakem ofsaytta bulunan oyuncunun kalecinin görüş alanında olduğuna hükmederek, golü geçerli saymadı. PAOK cephesi hakeme yoğun şekilde itiraz ederken; iki taraf da sahaya girdi.

Sinirlerine hakim olamayan PAOK başkanı Ivan Savvidis de sahaya girenler arasındaydı. Savvidis'in sahaya belinde tabancayla girdiği ortaya çıktı. PAOK Başkanı Savvidis, AEK'dan Vassilis Dimitriadis'a saldırdı. PAOK Sportif Direktörü Lubos Michel de hakemleri tehdit etti. PAOK Başkanı Savvidis hakemin kararını protesto etmek için oyunculara maçı bırakıp stadı terk etmelerini söyledi. Portekizli Vieirinha ise buna karşı çıkarak maça devam etmek istediklerini bildirdi. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Hakemler soyunma odasına gittikten 2 saat sonra, karşılaşmanın güvenlik endişesiyle ertelendiği açıklandı. Yunanistan Futbol Federasyonu maçla ilgili kararını önümüzdeki günlerde verecek. 

PAOK Başkanı Ivan Savvidis, Rus kökenli bir politikacı ve işadamı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığı ile biliniyor. 2000'li yıllarda Rostov'un da başkanlığını yaptı. 2012'de PAOK'u satın aldı. Ivan Savvidis, sahibi olduğu PAOK ile bu sezon şampiyonluğu hedefliyordu.

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua