Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Anasayfa Video Köpek balığıyla savaş verdi

Tekneleriyle Avustralya'nın güney kıyılarındaki Pirie limanı açıklarında balığa çıkan David ve Nicholas Wilks adlarındaki baba ve oğul, denizde aniden karşılarına çıkan köpek balığını görünce kaçmak yerine avlarını kurtarmak için direnmeyi tercih etti. Bu anları kaayıt altına alan Nicholas Wilks, videoyu Instagram'da paylaştı.

İzleyenlerin tüylerini diken diken eden görüntülerde, ağdaki balıklara musallat olan köpek balığının, baba ve oğul tarafından küfürler eşliğinde tekneden uzaklaştırılmaya çalıştığı görülüyor. Videonun sonunda avını bir türlü köpek balığının dişlerinin arasından kurtarmayı başaramayan David'in bir yandan ağı çekiştirmeye devam ederken diğer yandan da köpek balığının burnunu eliyle itmesi dikkat çekiyor. Çekişme bir müddet daha sürüp gittikten sonra köpek balığı tekneden uzaklaşıyor. Köpek balığı uzaklaşırken baba David'in hayvanın arkasından küfürler ederek "S… git!' diye bağırdığı duyuluyor.

Videoyu paylaşan Nicholas Wilks, Instagram'daki takipçilerine seslenerek, babasının köpekbalıklarını aslında sevdiğini ve köpekbalığının burnundaki kan izinin kendileriyle ilgisi olmadığını söyledi. Nicholas, "Merak etmeyin, köpek balığına bir zarar gelmedi, sadece aramızda biraz eğlendik" dedi. (SPUTNIK TÜRKİYE)

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua