Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Yolda yürürken başına mermer düşen eski futbolcu öldü

        Trabzon'un Gazipaşa Mahallesi Taksim Caddesi'nde kaldırımda yürüyen eski kaleci Yaşar Yıldırım'ın (55) başına tadilat yapılan bir binanın ikinci katından mermer parçası düştü. Yıldırım kanlar içerisinde kalırken çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk babası Yıldırım, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

        KALECİ ANTRENÖRLÜĞÜ YAPMIŞTI 

        Trabzon'da amatör kulüp İdmanocağı'nda uzun yıllar kalecilik yaptıktan sonra Sivasspor, Fatsaspor ve Hopaspor gibi profesyonel kulüplerin kalesini koruyan Yaşar Yıldırım, Trabzonspor'un alt yapısında 10 yıl kaleci antrenörlüğü görevini yürüttü. Sürmene, Yomra, Araklı, Arsin, Giresunspor, Mardinspor, Tokatspor, Karabükspor ve Adanademirspor'da da kaleci antrenörlüğü yapan Yaşar Yıldırım'ın 2 yıldır işsiz olduğu ve ekonomik sıkıntılar çektiği belirtildi. 

        PARKTA OTURUP ÇAY İÇECEKTİ

         

        Boztepe'deki evinden yürüyerek şehre gelen Yaşar Yıldırım'ın sık sık çay içmek için gittiği Aşıklar Parkı'na 50 metre mesafe kala hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis bölgede incelemede bulunurken olayın ardından dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olmak iddiasıyla savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. 

        ENİS YILDIRIM/HABERTÜRK HABER MERKEZİ

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu