Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Üsküdar'da kediyi denize atan cani yakalandı

        Hayvana şiddetin adresi İstanbul Üsküdar sahiliydi. Geçen cumartesi günü sabah 05.00 sıralarında güvenlik kameralarına yansıyan kişi, kediyi kucağına alıp yürümeye başladı. İlk bakışta kediyi seviyormuş gibi bir hali vardı. Bir yandan da çevresini kontrol ediyordu. Kimsenin olmadığını görünce kediyi denize fırlattı. Daha sonra olay yerinden kaçtı. 

        Denize atılan kedi, güvenlik görevlileri ve esnaflar tarafından süzgeç yardımıyla tekneye çıkarıldı. Talihsiz kedinin denize akan motor yağı ve yakıta bulandığı görüldü. Çevredekiler durumu polise bildirince, güvenlik güçleri kediyi denize atan kişiyi arama çalışmalarına başladı.

        O CANİ YAKALANDI

        İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan insanlık dışı olayı gerçekleştiren kişinin peşine düştü. Güven timleri, kediyi denize fırlatan kişinin 27 yaşındaki U.E. olduğunu tespit etti. Kimliği tespit edilen zanlı, Kadıköy İskele'de gözaltına alındı.

        Zanlının ifadesinde, "Bulunduğum davranışın çok kötü bir hareket olduğunu kabul ediyorum. Olay günü uyuşturucu almıştım. Uyuşturucunun etkisiyle böyle insanlık dışı bir hareket yaptım" dediği öğrenildi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu