Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Ankara'da dehşet! Pompalı tüfekle annesini öldürdü

        Olay, Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.İ. saat 10.00 sıralarında, Duralialiç Mahallesi 990 Sokak'ta bir apartman dairesinde ikamet eden annesi Z.İ.'nin evine gitti. Belli bir süre sonra anne ve oğlu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Bir anda alevlenen tartışma sonucu, oğul S.İ. evde bulunan pompalı tüfeği alarak annesine doğrulttu. Anne, bir türlü oğlunu sakinleştiremedi. Aniden cinnet getiren S.İ. tüfeği ateşleyerek annesini vurdu.

        Silah sesini duyan komşular hemen olayın yaşandığı daireye gitti. Kapının açılmaması üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Sağlık ekipleri polis eşliğinde binaya çıktı. Annesini vuran S.İ. ise polisleri görünce kapıyı açarak teslim oldu. Sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde kalan 2 çocuk annesi Z.İ.'nin öldüğünü tespit etti.

        Ekipler durumu savcı ve Olay Yeri İnceleme birimine bildirdi. Savcının inlemelerinin ardından olayla ilgili deliller titizlikle toplandı. Toplanan deliller sonrası annenin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

        Öte yandan annesini öldüren zanlının kısa bir süre önce boşandığı öğrenildi. Zanlı gözaltına alınırken; olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (AA-İHA)

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu