Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Önce ellerini bağladılar, sonra... Hırsızların o hareketi dikkat çekti

        İstanbul Kadıköy'de bir gümrük müşavirlik şirketine gelen silahlı 3 kişi, içerde bulunan çalışan kapıyı açar açmaz içeri girdi. Şirket çalışanı onları engellemek için direndi; başarılı olamadı. Hırsızlar, ellerini bağladıkları çalışanı alt kata götürdü. Kasayı açan hırsızlar 10 bin dola, 10 bin euro, 6 bin Türk lirası ile yaklaşık 60 bin liralık ziynet eşyasını çaldılar. 

        Hırsızlar, ofisten ayrılamdan önce, çalışanın kardeşine telefondan mesaj attı. O mesajda "Ellerim ayaklarım bağlı, işyerinin alt katındayım" yazıyordu. Kardeşin ihbarıyla polis, işyerine gitti ve çalışanı kurtardı. Hırsızların yakalanması için de çalışma başlatıldı. 

        Hırsızların kiralık otomobil kullandığı belirlendi. Olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı. Evlerinde yapılan aramalarda çalınan paraların bir kısmı bulundu. Soygunu planladığı iddia edilen şüphelinin şirketin eski çalışanı olduğu ve bir süre önce işyerinden kovulduğu öğrenildi. Hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest kaldı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu