Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İnternete bağlanamayınca pompalı tüfekle abone merkezinde dehşet saçtı

        Osmaniye'de bir operatöre abone olan kişi, aldığı internet hizmetinden memnun kalmayınca, abone merkezini bastı. Pompalı tüfekle etrafta paniğe yol açan saldırgan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

        İnternete bağlanamayınca sinirlendi, pompalı tüfekle dükkan bastı. Kimsenin ikna edemediği saldırgan polis müdahalesiyle teslim oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olay Osmaniye'deki bir GSM abone merkezinde yaşandı. Başvuru yapıp internet aboneliği başlatan Murat K., hizmet almaya başladıktan 15 gün sonra bağlantı sorunuyla karşılaştı. Bağlantı sorununun bir türlü çözülmediğini iddia eden öfkeli abone, pompalı tüfekle abone merkezini bastı.

        Tüfeği görünce telaşlanan müşteriler kaçışmaya başladı. Dükkandaki kadın çalışanları da dışarı çıkartan şüpheli, üstündeki kıyafetleri çıkarıp beklemeye başladı. O sırada kendisiyle konuşmaya çalışanları da tüfeğini doğrultarak uzaklaştırdı. Abone merkezinin önünde havaya 3 el ateş açan şüpheli paniğe neden oldu. Murat K. polis müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu