Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İnternet kafede şoke eden görüntüler! Önce cinayet sonra temizlik

        Dövdüler, bıçakladılar, taksiyle hastaneye gönderdiler. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi, yere yayılan kanı böyle temizlediler.

        Olay, İstanbul Fatih'te bir internet kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Hedefteki kişi 30 yaşındaki Hasan Ayhan'dı ve çevresindeki 3 kişi de Serhat G., Özbekistan uyruklu kız arkadaşı ve onun üvey kardeşiydi. İddiaya göre, Hasan Ayhan, Özbekistan uyruklu genç kızı taciz etmişti. Buna sinirlenen Serhat G. de arkadaşı Ayhan'ı internet kafeye çağırıp tartışmaya başladı. Serhat G. çıkan tartışma sonucunda arkadaşını darp edip bıçakladı. Sonra da onu bir taksiye bindirip hastaneye gönderdi. 

        3 zanlı kaçmak yerine internet kafede kaldı. Hasan Ayhan'ın yere yayılan kanını temizlediler. Tüm bunlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Taksi şoförünün hastaneye getirdiği Hasan Ayhan hayatını kaybetti. Polis, şoförü sorguladı. Polis, taksiciden, Hasan Ayhan'ı aldığı internet kafenin adresini alıp baskın yaptı; 3 zanlıyı yakaladı. Emniyette ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi ve cinayet suçundan tutuklandılar.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu