Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Boşanma davasından çıktı, dehşet saçtı

        Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde eşinden boşanma aşamasında olduğu öğrenilen şahıs kayınpederi, kayınbiraderi ve eşini vurduktan sonra intihar etti. 

        Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Köyceğiz Mahallesi'nde yaşayan ve bir süredir ayrı olan Aydın-Zeynep Bozkurt çiftinin sabah saatlerinde Köyceğiz Adliyesi'nde boşanma davası görüldü. Mal paylaşımı sebebiyle ertelenen duruşmanın ardından Zeynep Bozkurt, babası Ahmet Sivrikaya ve kardeşi Abdullah Sivrikaya ile birlikte adliye binasından ayrıldı.

        ARACIN ÖNÜNÜ KESTİ ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

        Kısa bir süre sonra eşinin yaşadığı mahalleye giden Aydın Bozkurt, mahalle girişinde eşi, kayınpederi ve kayınbiraderinin içerisinde olduğu aracın önünü kesti. Görgü tanıklarının ifadesine göre araçtan pompalı tüfekle inen Bozkurt, ön cama ateş açtı. Ardından kapıyı açan saldırgan koca araç içine kurşun yağdırdı. Ahmet Sivrikaya ve Abdullah Sivrikaya olay yerinde hayatını kaybederken Zeynep Bozkurt yaralandı. Aydın Bozkurt daha sonra elindeki av tüfeğini başına dayayarak intihar etti.

        EŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

        Olayın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ile sağlık ekibi sevk edildi. Eşinin silahlı saldırısı sonucu yaralanan Zeynep Bozkurt, ilk müdahalenin ardından ambulans ile Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden Zeynep Bozkurt'un durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Kadir TAMER/GAZETE HABERTÜRK

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu