Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Bize ne oluyor? Polis ikna etmeye çalışırken 'atla' diye bağırdılar

        Aydın'da bir kişi belediye binasının çatısına çıkarak intihara teebbüs etti. Polis ikna çalışmaları yaparken bina önünde toplanan bir grup gencin yaptıkları akıllara 'Bize ne oluyor?' sorusunu getirdi. 

        Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişi, Büyükşehir Belediye Binası’nın çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Çatıya çıkan bir çocuk babası adam, ekonomik ve ailevi sorunları olduğunu söylüyordu.  O sırada bir grup genç, binanın önünde toplandı. Polisler ikna çalışması yaparken gençlerden yükselen sesler şoke etti.

        Bir dramı eğlenceye çeviren gençler, çatıdaki kişinin atlamasını istedi. Gerekçeleri ise beklemekten sıkılmalarıydı. Gençlerin ilerleyen zamanlarda ellerindeki topla oynadığı görüldü. Gençlerden bir tanesi kameralara "Atlıyorsa atlasın, atlamıyorsa atlamasın ya. Bu kadar adamı neden bekletiyor burada" dedi.

        #habericireklam#300x250#4060813#right#

        Polis söylenenler karşısında gençleri uyardı. İntihar etmek isteyen kişi ikna edilerek çatıdan indirildi ancak görüntüler akıllara 'Bize ne oluyor?' sorusunu getirdi.

        İSTANBUL'DA DA OLMUŞTU

        Zira bu yaşananlar ilk değildi. 8 mart 2016'da İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çıkan Erol Çetin korkuluklarda beklediği sırada 2 kadın 'atlasana' diye bağırmıştı. Çetin köprüden atlarken, Hülya Uysal ve Merve Özocak "intihara yönlendirme" suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmıştı.

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu