Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Böyle dehşet görülmedi! Önce ev hapsi ve dayak, ardından maşalı işkence...

        Eve hapsetti, günlerce dövdü. Üç çocuğunun annesine, yalvarmasına aldırmadan, kızgın maşayla işkence etti. Dehşete düşüren olay, Ankara'da yaşandı. 35 yaşındaki Gül K., üç çocuğunun babası İlhami K.'dan geçtiğimiz yıl boşandı. Nedeni eşinden şiddet görmesiydi. Ancak çocuklarının ve ailesinin ısrarıyla, eski kocasıyla yeniden bir araya geldi. Aynı evde nikahsız yaşamaya başladı.

        Bir süre sonra kıskançlık krizine giren İlhami K., Gül K.'yı işe göndermemeye başladı. Evden çıkmasına dahi izin vermiyordu.

        'BENİ EVE HAPSETTİ'

        Dehşetin mağduru Gül K., o günleri "Yeniden bir araya gelmemizden iki hafta sonra, beni işe göndermemeye başladı. Ondan ayrı olduğum dönemde başka erkeklerle birlikte olduğumu iddia ederek, sürekli darp etti. Evden çıkmama izin vermedi" sözleriyle anlattı.

        Gül K. evden kaçmayı başardı, annesinin yanına sığındı. Darp raporu alıp, eşinden şikayetçi oldu. Birkaç gün sonra yine ailesinin ve çocuklarının araya girmesiyle, şikayetinden vazgeçip ikinci kez İlhami K.'ya döndü. Ancak ev hapsi ve darp ile başlayan çileli süreç, bir süre sonra maşalı işkenceye kadar vardı.

        AKILALMAZ İŞKENCE

        Gül K. o anları şöyle anlattı: "Birkaç gün sonra 'Kimlerle yattın, bana isim ver' diyerek beni yine darp etti. 'Öyle bir şey yok' dedim, inanmadı. El ve ayaklarımdan yatağa bağladı. Ocakta kızdırdığı maşa ile defalarca vücudumu ve organlarımı dağladı. Bağırınca ağzıma çorap sıkıştırdı. O halde benimle zorla ilişkiye girdi. Bayıldığımda bıraktı. Bu işkence bir hafta sürdü" 

        Çiftin yaşları 5 ila 15 arasında değişen üç çocuğu da, işkence sırasında evdeydi. Annelerinin bağırışlarını duydukça yatak odasının kapısına geliyorlardı. Ancak İlhami K. onları "Bir şey yok, annenizle şakalaşıyoruz" diyerek uzaklaştırıyordu. 

        Gül K. bir fırsatını bulup tekrar kaçtı, karakola koştu. Gördüğü işkenceyi hastaneden aldığı raporla da ispatladı. Ardından bir kez daha şikayetçi oldu. Gözaltına alınan İlhami K.'nın savunması ise "pes artık" dedirtti.

        'KENDİ KENDİNİ CEZALANDIRDI'

        İşkenceci koca İlhami K. savunmasında, "Beni aldattığını öğrendim, tartıştık. Evdeki maşayı ocakta kızdırdım ve bu maşa ile kendi kendini cezalandırmasını istedim. O da kızgın maşa ile kendisini yaktı" dedi.

        Maşayı silah olarak değerlendiren Ankara 1. Sulh Ceza Hakimi Sezer Söylemez, zanlının tutuklanmasına karar verdi. İlhami K. cezaevine gönderildi.

        ÖZEL HABER: FEVZİ ÇAKIR

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu