Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kim Kardashian'ın soy kütüğü yayınlandı ama Karslılar kabul etmiyor...

        Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian'ın soyağacının Kars'a uzandığı biliniyordu. Şimdi bir de Erzurum eklendi. İngiliz Daily Mail gazetesi Kardashianların, Erzurum'da ve Kars'ın Karakale köyünde yaşamış atalarına ait fotoğrafları yayınladı. Gazeteye göre Kim Kardashian'ın büyük büyük babası Hovhannes Miroyan ile büyük büyük annesi Lusyak Çorbacıyan, 1900'lü yılların başında kızları Vartanuş'u yanlarına alarak Erzurum'dan California'ya göç ettiler. Vartanuş, ABD'de Arakel Arakelyan ile evlendi. Çiftin Helen Arakelyan adlı kızları ise Kars göçmeni Arthur Kardashian ile dünya evine girdi. Kim'in star yeteneğini de enerjik babaannesi Helen'den aldığı konuşuluyor. 

        Dedesi 1913 yılında Türkiye'den ayrıldı 

        Gazeteye göre Arthur-Helen çiftinin Robert adını verdikleri bir oğlu oldu. Robert, daha sonra ünlü bir avukat oldu ve Amerikalı yapımcı Kris Jenner ile yaptığı evlilikten Kim doğdu. Kim Kardashian'ın Kars kökenli baba tarafından büyük dedesi Tatos, 1913 yılında Türkiye'den ayrıldı. 

        Köylüler rahatsız... 

        Karakale köylüleri bu tartışmadan rahatsız...  Her yıl kaynatıp kaynatıp Kim Kardashian'ı önlerine getirdiklerini ifade eden Karakale köylüleri, Kardashian'ın dedelerinin köylerinde yaşadığına inanmadıklarını belirtiyor.  (İHA)

         

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu