Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Önce ellerini bağladılar, sonra... Hırsızların o hareketi dikkat çekti

İstanbul Kadıköy'de bir gümrük müşavirlik şirketine gelen silahlı 3 kişi, içerde bulunan çalışan kapıyı açar açmaz içeri girdi. Şirket çalışanı onları engellemek için direndi; başarılı olamadı. Hırsızlar, ellerini bağladıkları çalışanı alt kata götürdü. Kasayı açan hırsızlar 10 bin dola, 10 bin euro, 6 bin Türk lirası ile yaklaşık 60 bin liralık ziynet eşyasını çaldılar. 

Hırsızlar, ofisten ayrılamdan önce, çalışanın kardeşine telefondan mesaj attı. O mesajda "Ellerim ayaklarım bağlı, işyerinin alt katındayım" yazıyordu. Kardeşin ihbarıyla polis, işyerine gitti ve çalışanı kurtardı. Hırsızların yakalanması için de çalışma başlatıldı. 

Hırsızların kiralık otomobil kullandığı belirlendi. Olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı. Evlerinde yapılan aramalarda çalınan paraların bir kısmı bulundu. Soygunu planladığı iddia edilen şüphelinin şirketin eski çalışanı olduğu ve bir süre önce işyerinden kovulduğu öğrenildi. Hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest kaldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua