Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Anasayfa Video Bebeği çöpe böyle bırakmıştı... O kadın aranıyor!

Bu kadının taşıdığı çantanın içinde eşya değil, bebek vardı. Sokakta kimse yokken çantanın içindeki bebeği çöplerin arasına bıraktı. Polis şimdi her yerde onu arıyor.

İstanbul Esenler'de salı sabahı çöp toplayan temizlik görevlilerinin dikkatini çöplerin arasına bırakılan bir çanta çekti. Çantanın içinden gelen sesleri duyan temizlik görevlileri fermuarı açınca yeni doğmuş bir kız bebekle karşılaştı. Bebek hemen hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Ardından da koruma altına alındı. Çocuk Şube Amirliği de bebeğin ailesini bulmak için soruşturma başlattı.

Öncelikle çöplerin bulunduğu sokaktaki güvenlik kameraları incelendi. Bebeği bırakan kadın, bir kameraya yakalanmıştı. Elindeki çantayı bırakıp sokaktan çıktı. Spor giyimli uzun saçlı kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatıldı. Polis, kadını tanıyan birinin çıkmasını umut ederek görüntüleri medya ile paylaştı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelemesi de sürüyor. Ayrıca, İstanbul'daki tüm hastanelerin kayıtları da incelemede. Yeni doğan bebekler üzerinden polis iz sürüyor. Anne-babanın tespitine çalışılıyor.

 

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua