Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV’de...


Apartman yöneticisi Bilal Koçyiğit ve Fikri Usta yine çok ilginç ve çok tanıdık karakterlerle karşı karşıya! Bu sefer psikiyatr kliniğinde kapana kısılan ikiliyi hangi maceralar bekliyor? Tek niyetleri kapı otomatı için gerekli parayı alıp gitmek olan ikiliyi neler bekliyor?


Borcu istemenin doğru zamanı var mıdır? Zorda kalan Cemil, taziye evinde borcunu istemeyi başarabilecek mi? Kendini doğru ifade etmek için çırpınan Cemil’i nasıl bir sınav bekliyor?


Kudret, yıllardır unutamadığı okul aşkını görebilmek için pilav günü düzenliyor. Eski sınıf arkadaşlarının bir araya gelmesi, hayallerindeki gibi bir organizasyon olacak mı? Çocukluk anılarının kabusu Gıcık İsmail, halen ne kadar sinir bozucu olabilir?


Cemil’in çeyiz alışverişi için abisinin dükkanını seçmesi ne kadar doğru bir karar? Hayallerindeki evi kurmaya çalışan genç çiftin karşısında zorlu yenge Naime var. Naime, gerçekten indirimleri ve kampanyalar ile çifte yardımcı oluyor mu?