Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; ikiz kızlarıyla mutfağa giren, Beslenme Danışmanı ve Yazar Sibel Güngör “pembe ve yeşil smoothie kasesi” ve “çocuklara özel sebzeli arpa şehriye“ tarifleri verirken, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Murat Dede rahim ağzı kanseri hakkında bilgiler paylaşıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp saç bakım içeriklerinde nelere dikkat edilmeli, sls ve sles nedir, özellikle bebek ürünlerinde nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlarken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Kayhan Turan robotik cerrahide yapılan uygulamaları anlatıyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Mesut Ayyıldız ise endopeel uygulaması hakkında merak edilenleri aktarıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.