Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Hayat senin baktığın kadar güzel!


Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle!


"Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Sevgililer Günü'ne özel şık sunumuyla "irmikli aşk pastası" tarifi veriyor.  Kadife sesiyle herkesi duygulandıran, samimi itiraflarıyla kendini sevdiren şarkıcı Derya Bedavacı Sevgililer Günü'ne özel aşk şarkılarıyla stüdyoya geliyor. Psikolog Gülşah Çabuk sağlıklı ilişkiyi, bireysel terapi veya çift terapisi almanın hayatımıza etkilerini ve hayır diyebilmeyi öğrenmenin faydalarını anlatıyor. Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp temiz kozmetik kullanımının önemi hakkında bilgi verirken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Aşkar ultrasonik liposuction nedir, emziren anneler liposuction yaptırabilir mi, meme büyütmenin silikondan başka bir yöntemi var mıdır sorularını yanıtlıyor.


Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.