Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'un Araklı ilçesinde, "Denizden Dağlara Trabzon-Gastro Araklı Yerel Lezzetler" etkinliği düzenlendi.

        Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamaya göre, ilçedeki bir kafede gerçekleştirilen programa, Vali Aziz Yıldırım, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve davetliler katıldı.

        Vali Yıldırım, insanların seyahatlerinde gastronominin önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Çok zengin bir mutfağımız var. Bu mutfağı en iyi şekilde tanıtmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        Çebi ise gastronominin turizmin önemli bir ayağı olduğunun altını çizerek, bu konuda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

        Çelebi de bölgeye özgü 60'ın üzerindeki ürüne coğrafi işaret almak ve üretimlerini artırmak için çalıştıklarını belirtti.

        Trabzon'da çekimleri yapılan dizinin şehrin tanıtımı açısından önemli olduğuna değinen Çelebi, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
        Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa