Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da besicilik yapan Trabzonsporlu taraftar, küçükbaş hayvanlarının boynuzlarını bordo-maviye boyadı.

        Bordo-mavili kulübün X sosyal medya hesabından, "Bu sevda her yerde, Trabzon'un renginde, aşk hikayeleri kuzu" başlığıyla yayımlanan video, taraftarların beğenisini topladı.

        Videoda, Vartan Yaylası'nda Trabzonspor forması giyen besicinin, taraftarı olduğu takımla ilgili düşünceleri paylaşıldı.

        Besici, paylaşımda, koyunun, kuzunun, yaylanın ve Trabzon'un "bir hastalık olduğunu" söyledi.

        Yaylada olduğundan hayvanları bırakıp maçı stadyumda izlemeye gidemediğini anlatan besici, boynuzlarını bordo-maviye boyadığı koç, koyun ve keçisiyle adeta bir stadyum atmosferi yaşadığını belirtti.

        Besici, boynuzları bordo-maviye boyanmış hayvanları gördüğündeki mutluluğunu anlatarak, "Bunu gördüğümüz zaman, formayı nasıl giyersiniz, gezersiniz, insana mutluluk verir. Ya da stada gidersiniz, o kalabalığı görürsünüz, mutluluk verir. Ben de bütün sürüyü boyamışım bordo-maviye. Böyle bunları gördüğümde sanki stattasın, kalabalıktasın, onun verdiği mutluluk, heyecan hiçbir şeye değişilmez bu dağlarda." dedi.

        Hayvanları 2016'dan beri bordo-maviye boyadığını dile getiren besici, Bursa'ya hayvanları satmak için götürdüğünü ancak Fenerbahçe ve Galatasaray gibi farklı takımları tutan müşterilerin koçları ve koyunları satın almadığını belirtti.

        Besici, Trabzonspor'un ligde başarılı olmasını temenni ederek, 3-5 gollü maçları izlemeyi istediğini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa