Otomobilin çarptığı babaanne ile 2 torunu ağır yaralandı; kaza kamerada
TRABZON'unAraklı ilçesinde kaldırımda yürürken otomobilin çarptığı A.
TRABZON’unAraklı ilçesinde kaldırımda yürürken otomobilin çarptığı A.D. ile torunları H.A.D. ve E.D., ağır yaralandı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, saat 14.30 sıralarında ilçeye bağlı Yolgören Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünü öğrenilemeyen 61 AJL 575 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen A.D. ve torunları H.A.D. ile E.D.'ye çarptı. Savrulan otomobil, park halindeki başka bir araca vurdu. Kazada babaanne ve torunları, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza güvenlik kamerasına yansırken, yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Trabzon
Nöbetçi Eczaneler