Tokat Başçiftlik Kayak Merkezi kar yağışının ardından sezona hazırlanıyor
Tokat'ta bulunan Başçiftlik Kayak Merkezi sezona hazırlanıyor.
Tokat'ta bulunan Başçiftlik Kayak Merkezi sezona hazırlanıyor.
İlçe merkezine 8 kilometre uzaklıktaki Karacaören Yaylası'nda 1600 rakımda bulunan Başçiftlik Kayak Merkezi'nde kar yağışının ardından sezon hazırlıkları kapsamında çalışma başlatıldı.
Bu kapsamda teleskinin bakımı yapıldı, kar ezme makinesiyle pistler kayağa uygun hale getirildi ve koruma bariyerinin montajı gerçekleştirildi.
Restoran ve kafeterya bölümlerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla kayak merkezinde önümüzdeki günlerde sezonun açılması planlanıyor.
Başçiftlik Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santimetreye ulaşırken, çevrede kar kalınlığı yer yer 1 metreyi buldu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Tokat
Nöbetçi Eczaneler