Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT´ınZile ilçesinde dün ormanda odun keserken, açılan ateşte karnından vurularak hayatını kaybeden evli 3 çocuk babası Osman Ün (51), toprağa verildi. Jandarmanın Ün´ü vuran kişi ya da kişileri tespit etmek için başlattığı çalışma sürüyor.

        Olay, dün Zile ilçesine bağlı Küçüközlü köyünde meydana geldi. Odun kesiminde çalışmak için oğlu Sefa Ün (23) ile ormana giden Osman Ün´e kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Ün, karnından vuruldu. Oğlunun ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Osman Ün, ambulansla Zile Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Tokat Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Osman Ün'ün cenazesi yakınlarına teslim edildi.  

        Ün, Zile ilçesine bağlı Küçüközlü köyündeki camide öğlen kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Osman Ün´ün ölümüyle ilgili jandarma ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa