Sokak ortasında kavgaya 15 bin lira para cezası
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir kadının eski eşi ile kocası arasında tartışma çıktı. Kocaya 15 bin lira ceza kesildi.
Yaşanan olay, Kapaklı ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Bedirhan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.Y. isimli şahıs ve karısının eski eşi olan Y.V. sokakta denk gelip tartışmaya başladı.
Büyüyen kavgayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırdı. D.Y.’nin eşi olan E.Y.’nin üzerinde 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirilirken D.Y.’ye 15 bin 29 lira para cezası uygulandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Tekirdağ
Nöbetçi Eczaneler