Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangın
TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde tekstil atık geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.
TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde tekstil atık geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.
Yangın, saat 22.30 sıralarında Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesi'ndeki tekstil atık geri dönüşüm tesisinde çıktı. Tesisten yükselen alevleri fark eden çalışanların ihbarıyla, adrese jandarma, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tesisi saran alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, 1 saat süren çalışmayla yangını kontrol altına aldı. Bu sırada jandarma ekipleri de tesis çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yangında, tesisin büyük bölümü zarar gördü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmasını sürdürürken, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Tekirdağ
Nöbetçi Eczaneler