Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'dalastik botla açıldığı Marmara Denizi'nde yaklaşık 1 saat sürüklenen N.T., yardım istediği deniz polisi tarafından kurtarıldı.

        N.T., dün Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'nden lastik botla kürek çekerek gezi amaçlı Marmara Denizi'ne açıldı. Bir süre sonra dalga ve rüzgarın da etkisiyle botun hakimiyetini kaybeden N.T., yaklaşık 1 saat açığa doğru sürüklendi. Kıyıya dönemeyen N.T., cep telefonu ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne arayarak yardım istedi. İhbarla Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, botla denizde arama çalışması başlattı. Kıyıdan 5 mil uzaklıkta ulaşılan N.T., lastik bottan alındı. Durumu iyi olduğu belirlenen N.T., kıyıya çıkarıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
        Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa