Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RAMAZANBayramı tatili nedeniyle trafiğin yoğunlaştığı Tekirdağ-İstanbul güzergahında trafik akışının güvenli şekilde sağlanması için emniyet tarafından 22 ekip ve 46 personel görevlendirildi.

        Ülke genelinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde, trafik yoğunluğunun arttığı Tekirdağ'da polis ekipleri, trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla önlemleri artırdı. İstanbul'dan Trakya, Saros Körfezi, Ege kıyıları ile Çanakkale'de tatillerini geçirecek vatandaşların kullandığı İstanbul-Tekirdağ kara yolunda daha önce 4 ekip 8 personelle yürütülen trafik denetimleri, 22 ekip ve 46 personele çıkarıldı. Ekipler, dron, kamera ve yeni nesil radar sistemleriyle trafiği kontrol ederken, yoğunluk anlarında ışık yönetimi ve emniyet şeritlerinin kullanımı gibi yöntemlerle akışı hızlandırmayı hedefliyor.

        'BU DENETİMLERİN OLMASI LAZIM'

        İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'nın da katıldığı denetimlerde, sürücü ve yolcular, emniyet kemeri kullanımı, hız kurallarına uyma, cep telefonu ile ilgilenmeme ve dinç şekilde araç kullanma konularında uyarıldı. Polis tarafından bilgilendirilen sürücü İsmail Ataç, "Bu denetimlerin olması lazım. Vatandaşlar için bunlar çok güzel şeyler, inşallah devamı olur. Allah kaza bela vermesin" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
        Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa