Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Hikmet'e ne oldu? Hikmet elenecek mi? 19 Mayıs Survivor'da yaşananlar

        Survivor Hikmet hayranlarını hüzne boğdu. Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının başarılı isimlerinden biri olan Hikmet, dün akşam araba ödülü için zorlu parkurda mücadele etti. Yusuf ile yarışan Hikmet engeli aşmaya çalışırken korkunç bir kaza atlattı. Acı içinde kıvranan Hikmet'e ilk destek takım arkadaşlarından geldi. Gözyaşlarına boğulan takım arkadaşları Hikmet'in ayağının kötü olduğunu söyledi. Peki, Hikmet'in son sağlık durumu nasıl oldu? İşte detaylar...

        SURVİVOR HİKMET'E NE OLDU?

        Survivor’da dokunulmazlık oyunun ardından oynanan araba ödülünde Hikmet ve Yusuf’un yarışı sırasında Beyaz takım yarışmacısı Hikmet parkurda sakatlandı. Acı içerisinde yardım isteyen Hikmet “Survivor’um bitti” nidası atarken arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Acun Ilıcalı ise Hikmet'i teselli etmeyi ihmal etmedi.

        REKLAM

        HİKMET SURVİVOR'DAN ELENECEK Mİ?

        Survivor Ekstra yorumcuları arasında yer alan Semih Öztürk, önceki akşam yayınlanan Survivor yeni bölüm tanıtımıyla ilgili olay yorumlarda bulundu. Tanıtımda görülen Hikmet'in zor anları hakkında konuşan Semih, "Acun abiyi ikinci kez böyle görüyorum! Hikmet'in muhtemelen Survivor hayatı bitti" dedi.

        SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

        Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

        Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa