Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor, Amrabat, Mehmet Topuz, Beşiktaş - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Fenerbahçe dün sürpriz bir hamle yaparak Kayserispor’un gözde oyuncusu Amrabat için temaslara başladı.

        Sarı - lacivertliler, aylardır bu oyuncunun peşinden koşan ancak transferi bir türlü noktalayamayan Galatasaray’a nispet yaparcasına Amrabat için Kayserispor’un kapısını çaldı.

        Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’ın 7 milyon euroluk teklifini geri çeviren sarı-kırmızılı kulübün, son yıllarda iyi ilişkiler içerisinde bulunduğu Fenerbahçe’ye daha olumlu yaklaştığı öğrenildi. İki tarafın dün bu transfer için resmen masaya oturduğu ve Fenerbahçe’nin Amrabat’ın bonservisine 8 milyon euro önerdiği kaydedildi. Bu oyuncu için en az 10 milyon euro isteyen Kayserispor Yönetimi’nin geri adım atmak üzere olduğu ve transferin her an noktalanabileceği bildirildi.

        MEHMET TOPUZ GİBİ

        Daha önce Mehmet Topuz transferinde Kayserispor Yönetimi ile iyi bir diyalog kurarak yıldız oyuncuyu Beşiktaş’ın elinden alan Fenerbahçe Yönetimi’nin bu kez de ezeli rakibi Galatasaray’a çalım atmaya hazırlandığı ifade edildi. Yöneticilerin bu transferin hem camia, hem da taraftar için büyük bir prestij ve moral olacağına inandığı, bu nedenle tüm şartların zorlandığı kaydedildi.

        Sarı-lacivertli yöneticilerin ısrarla Galatasaray’da oynamak istediğini açıklayan Amrabat’ı da ikna ettikleri öğrenildi. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe’nin teklifine olumlu yanıt vermesi üzerine iki kulüp arasındaki temasların hızlandığı bildirildi.

        AMRABAT'TAN İLGİNÇ İTİRAF

        Öte yandan Sabah'ın haberine göre; Yılan hikayesine dönen Amrabat transferinden bir sonuç elde edemeyen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yaptığı açıklamalarla Kayserispor'a ambargo uygulayacağının sinyalini verdi: "Biz Amrabat için önce 7 milyon, ardından 500 bin Euro da şampiyonluk bonusu teklif ettik. Onlar 15 milyon istediler. Bu işe şaştık kaldık. Türkiye'de bu rakama satılmış bir futbolcu yok. Amrabat bile bu talebi duyunca ve bize 'Ben 15 milyon Euro etmem' dedi."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa