Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor MHK'den atama skandalı! - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig'de hemen hemen her hafta farklı maçlarda hakem kararları tartışılıyor. Bugünkü kurban Kasımpaşa'ydı... Baskılı bir futbol sergileyen Lacivert-Beyazlılar, tek kaleye çevirdiği maçta aradığı golü 80'de buldu. Fakat yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu, yaptığı hatayla 90 dakikaya damga vurdu! Orta hakem Tolga Özkalfa'nın verdiği gol sonrası önce orta sahaya hareketlenen sonra durup bayrağını kaldıran Kömürcüoğlu, buz gibi golü iptal etti. Tepki toplayan yardımcının Manisa doğumlu olması ise MHK'deki atama skandalını gözler önüne serdi.

        ÖZKALFA'NIN ESERİ:

        GEÇEN SEZON DA PAŞA'YI DOĞRAMIŞTI

        Önce golü veren 10 saniye sonra anlamsız bir şekilde iptal eden hakem Tolga Özkalfa'nın ilk vukuatı bu değil. 39 yaşındaki hakem, Kasımpaşa'nın geçen sezon Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Gaziantep'i ağırladığı maçta da Paşa'nın canını yakmıştı.

        Konuk ekibe verdiği basit ve komik penaltıyla maçın kaderiyle oynayan Özkalfa için kaptan Adem Büyük, "Rakibin penaltısı öncesi Elyasa'nın faulü var. Penaltı pozisyonu da dışarıda. Yeter artık, canımız yanıyor" demişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa