Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Gökhan Gönül, tartışmayı yatıştırmak isterken Trabzonspor'un hocası Sadi Tekelioğlu'nun kendisine "Sanane lan!, Bak lan işine" dediğini söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın 82. dakikasında Markovic ve Salih Dursun arasındaki bir mücadele sonrası ortalık karıştı. Salih'in Markovic'in üzerine doğru hareketlenmesinin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu da Markovic'e tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan Gönül ve Sadi Tekelioğlu arasında bir diyalog yaşandı.

        Gökhan Gönül şunları söyledi:

        "Birçok kişi sahada benim duruşumu bilir. Ben yenilsek bile rakiplerimi tebrik ederim. Bir pozisyonda iki oyuncu birbirlerine girince rakip takımın hocası da ortamı germek için bir şeyler yaptı. Ben de 'sen yapma bari hocam' diyorum, 'hadi sen bak lan işine, sanane lan' diye cevap veriliyor.

        Televizyonlarda futbolu güzelleştirmek için 'şunu yapmamız lazım, bunu yapmamız lazım' diyorlar ama onları televizyonlar da değil sahada söylesinler. Yine de kendi adıma böyle bir görüntü verdiğim için özür diliyorum."

        SADİ TEKELİOĞLU'NDAN CEVAP

        Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu şöyle konuştu:

        "Gökhan Gönül, Hacettepe'de oynarken Trabzonspor'a gelmek için çok uğraştı. Ben de bunun için çok mücadele ettim. Gökhan Gönül, beni çok iyi tanır. Üzülüyorum bunun için. Markovic faul yapınca Salih'in sarı kartı olduğun için onu kurtarmaya koştum. Bana tepki gösterince ben de ona 'Sen nereden yetiştin' dedim. Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyor işte!"

        GÖKHAN GÖNÜL: KENDİSİNİ TANIMAM

        Gökhan Gönül ise bu sözler üzerine "Ben bir şey yapmadım. Televizyonda ne olup bittiğini görüyorsunuzdur. 'Hocam sen yapma bari, ne yapıyorsun' dedim. Ben amatörde de oynasam değişmem" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa