Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

HTSPOR

Yeni sezon öncesi yaptığı süper transferlerle şampiyonluk yarışında yine ilk sırada gösterilen G.Saray’da, yine de sorunlar bitmek bilmiyor. Pino’yu Mersin İY’ye, Stancu’yu da Ordu’ya satan Cimbom, Kazım, Serkan, Mehmet Batdal’ı kesin olarak takımdan gönderecek. Kadrodaki diğer isimlerden Sercan, Milan Baros, Riera, Yiğit Gökoğlan, Ceyhun, Yekta, Okan, Gökhan Zan ve Mertan’ın durumları ise belirsizliğini sürdürüyor.

MERTAN’IN STATÜSÜ AYRI

Teknik direktör Fatih Terim’in antrenmanlarda bu oyuncuların pernformanslarını devamlı olarak yakından takip ettiği ve sezon başlamadan önce kesin kararını vereceği öğrenildi. Sercan, Baros, Yiğit, Riera, Ceyhun, Okan ve Gökhan, takımdan gönderilmemek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.

Genç yıldız Mertan Caner Öztürk’ün geleceği de Terim’in elinde. A2 Takım’ın yıldızları arasında olan Mertan için altyapı sorumlusu Müfit Erkasap ile görüşecek olan Terim, tecrübe kazanmasına sıcak baktığı oyuncusunun kiraya verilip verilmemesi konusunda son sözü söyleyecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ