Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Varşova Stadı'nda Polonya ile Yunanistan arasında oynanacak turnuvanın açılış maçından önce düzenlenen törende, yaklaşık 800 kişilik bir ekip izleyicilere gösteri sundu.

1 Temmuz'da sona erecek olan şampiyonada 16 takım dörtlü gruplar halinde mücadele edecek ve gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek final vizesi alacak. Çeyrek finalde gruplarını ilk sırada tamamlayan 4 takım, diğer grupların ikincileriyle çapraz eşleşme usulü eleme maçı oynayacak.

Grup maçları 8-19, çeyrek finaller 21-24, yarı finaller 27-28 Haziran'da yapılacak. Final maçı ise 1 Temmuz'da, Kiev'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Şampiyonluğu kazanan ekip, 2013'te Brezilya'da düzenlenecek FIFA Konfederasyon Kupası'na doğrudan katılma hakkını elde edecek. A ve C gruplarındaki maçlar, Polonya'nın Varşova, Gdansk, Wroclaw ve Poznan kentlerinde oynanacak.

B ve D gruplarındaki maçlara ise Ukrayna'nın Kiev, Kharkiv, Donetsk ve Lviv kentleri ev sahipliği yapacak. Çeyrek ve yarı final maçları ise Polonya ile Ukrayna arasında paylaştırılacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ