Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel, savcılığa başvurarak menajer Ümit Akbulut tarafından 4.5 milyon lira dolandırıldığını ve tehdit edildiğini öne sürüp şikayetçi oldu. Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; Fenerbahçeli futbolcunun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, menajerler Ümit Akbulut ile Sinan Siner'i gözaltına aldı.

Dün Asayiş Şubesi Dolandırıcılık ve Yankesicilik Bürosu'na gelerek yaklaşık 2.5 saat kalan ünlü futbolcu, nasıl dolandırıldığını anlattı. Hollandalı futbolcunun, kariyerini sürdürmek için geldiği Türkiye'de bir süre sonra organizatör Ümit Akbulut ile tanıştığını, kendisine iş yapmayı teklif ettiğini belirterek şu bilgileri verdiği öğrenildi:

"Kendisine güvendim. Birlikte bir okula gittik. Küçük çocuklarla buluştu. Bana güvence verdi. organizasyon yapacağız diye 4 ay süreyle para istedi. Boksör Floyd ve Justin Bieber'i getireceğini söyledi. Bu isimleri kullanarak beni kandırdı. Son olarak verdiğim para 4.5 milyon dolara ulaştı. Organizasyonların ne olduğunu sorunca bana 600 bin dolar daha vermem gerektiğini söyledi. 'Vermezsen bu verdiğin paraları unut, burası Türkiye, hiçbir şey yapamazsın' dedi. Beni tehdit etti. Bu benim futbol kariyerime de yansıdı. Bir insan özel hayatında dolandırılınca futbol kariyeri dahil bütün hayatını etkiler. Ben burada hem futbol oynamayı hem de yatırım yapmayı istedim. Maalesef böyle kötü bir insanla tanıştım. Türk adaletine güveniyorum. Tek ümidim ve güvendiğim onlar. Bu tarz dolandırıcıları sadece Türk adaleti durdurabilir."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ