Pablo Batalla imzayı attı
Bursaspor'un kadrosuna dahil ettiği ve mali sorunlar nedeniyle imzası geciken orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla, Bursaspor'un Ormanspor ile oynayacağı Basketbol 2'nci Ligi B Grubu karşılaşması öncesi TOFAŞ Nilüfer Salonu'nda düzenlenen görkemli bir törenle kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı
ABONE OLArjantinli futbolcu için kulüp ikinci başkanı Ali Ademoğlu'nun da katılımıyla TOFAŞ Spor Salonu'nda imza töreni düzenlenirken, organizasyonda hazır bulunan yaklaşık 2 bin taraftar, Batalla'ya sevgi gösterilerinde bulundu.
Batalla, törende yaptığı konuşmada, "Bugün benim için çok önemli bir gün. Uzun süredir hayalini kurduğum bir gün. Buraya kavuştuğum için çok mutluyum. Yeniden takıma dönmeme katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Umarım son attığım imza bu olur. Bursaspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Döndüysem birinci sebebi sizsiniz" ifadelerini kullandı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ