Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kentte mesai bitimi ve okulların dağılmasıyla etkili olan trafik yoğunluğu Anadolu ve Avrupa yakalarında ulaşımda aksamalara neden oluyor.

        15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Avrasya Tüneli ve buralara bağlanan yollarda araçlar güçlükle ilerliyor.

        YOL DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        Avrupa Yakasında D-100 kara yolunda Bahçelievler, Merter ve Cevizlibağda her iki istikamette de araçlar ağır seyrederken, Merterdeki yol çalışması trafiği olumsuz etkiliyor.

        Haliç Köprüsündeki trafik yoğunluğu Beylikdüzüne kadar devam ediyor. Okmeydanı, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyudan 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne kadar trafik yoğunluğu yaşanıyor. Karaköy-Beşiktaş Meydanı arasında sahil yolu ve Barbaros Bulvarında da trafik ağır seyrediyor.

        REKLAM

        TEM Otoyolunda İstoçtan Mahmutbey Gişelerine kadar sürücüler güçlükle ilerliyor. Hasdal ve Seyrantepede yoğunlaşan trafik Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne kadar uzanıyor. Anadolu Yakasında D-100 kara yolunda yoğunluk Ataşehirden Kartala kadar sürüyor. Caddebostan Sahilinden Maltepeye kadar da araçlar ağır seyrediyor.

        TEM Otoyolunda Sancaktepe ile Sultanbeyli arasında araçlar güçlükle ilerliyor. Şile Otoyolunda ise Ümraniye ile Üsküdar arasında yoğunluk gözleniyor.

        Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde ise her iki yönde de yoğunluk yaşanıyor.

        Zeytinburnu, Cevizlibağ, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, Altunizade başta olmak üzere toplu ulaşım araçlarını kullananlar, metrobüs, otobüs, metro ve tramvay istasyonlarında yoğunluk oluşturdu.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesinin CepTrafik uygulaması verilerine göre, kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 89a çıktı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa