Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Transfer Sevilla'dan resmi En-Nesyri açıklaması! - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Sevilla'da forma giyen Faslı santrafor Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katmak için günlerdir çalışmalarını sürdürüyor.

        Transferin kısa sürede açıklanması beklenirken, İspanyol ekibinden flaş bir açıklama geldi.

        Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada takımın sezon öncesi çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, En-Nesyri'nin takımdan ayrılacağı için antrenmanda yer almadığı belirtildi.

        Kulüpten yapılan açıklamada, " Youssef En-Nesyri takımdan ayrılışını tamamlamak için kulübün izniyle bugünkü antrenmana katılmadı." ifadelerini kullandı.

        Faslı oyuncunun sağlık kontrolleri ve resmi imza için önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

        4 YILLIK ANLAŞMA BEKLENİYOR

        Oyuncunun kulübü Sevilla ile bonservis ücreti konusunda günler önceden anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan başta olmak üzere Avrupa’nın önemli liglerinden teklif alan Faslı oyuncuyu 4 yıllık sözleşme konusunda ikna etmeyi başardı.

        Sarı-lacivertli kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla’ya 19-20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertli ekip, bu bedelin yüzde 50’lik kısmını peşin, kalan kısmını da taksitler şeklinde ödemek istiyor. İspanyol ekibi ise peşin ödenecek tutarın daha fazla olması yönünde ısrarını sürdürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa