Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu, en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 25 Mart anlık AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi
        • 1

          Türkiye'nin coğrafi konumu sebebiyle deprem, ülkenin en önemli konularından biri olmaya devam ediyor. Bulundukları bölgede sarsıntı hissedenler son dakika deprem haberlerini araştırmaya başladı. Sizler için AFAD ve Kandilli son depremler listesini haberimizde derledik. İşte, 25 Mart Pazartesi günü en son meydana gelen depremler...

        • 2

          DATÇA'DA DEPREM OLDU

          Büyüklük:3.5 (Ml)

          Yer:Akdeniz - [179.60 km] Datça (Muğla)

          Tarih:2024-03-25

          Saat:17:25:29 TSİ

          Enlem:35.07583 N

          Boylam:27.46917 E

          Derinlik:7.08 km

          ADANA 4.0 İLE SALLANDI!

          Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre; 25 Mart saat 06:43'te Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.29 KM olarak kaydedildi.

          Adana'da ise Saimbeyli ilçesinde 13:10 sularında 4.0 büyüklüğünde bir deprem oldu. AFAD verilerine göre depremin derinliği 7.2 km olarak belirlendi.

        • 3

          MALATYA'DA PEŞ PEŞE DEPREM!

          AFAD tarafından paylaşılan verilere göre; Malatya'da 1 saat içinde peş peşe üç tane deprem meydana geldi. Son sarsıntı saat 06:53'te Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 2.3 büyüklüğünde yaşandı. Depremin derinliği 7 KM olarak ölçüldü.

        • 4

          AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

          Türkiye genelinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas ölçümleriyle belirleniyor. Ülkemizde gerçekleşen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanıyor.

          AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

          KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa