Sivas'ta belediyenin işçi servisine zarar verildi
Sivas'ta belediyeye ait işçi servisine park halindeyken camları kırılarak zarar verildiği bildirildi.
Sivas'ta belediyeye ait işçi servisine park halindeyken camları kırılarak zarar verildiği bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, Alibaba Mahallesi Sağlık Ocağı önünde park halinde bulunan işçi servisine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildiği belirtti.
Açıklamada, "Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, kamu malına uzanan hiçbir elin cezasız kalmayacağını ifade ediyoruz. Olayla ilgili gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, sorumluların tespiti için çalışmalar sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Sivas
Nöbetçi Eczaneler