Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS Numune Hastanesi’nde yemek servis hizmeti sağlayan şirketin, zorunlu olan porselen tabak yerine tek kullanımlık köpük tabakla yemek servisi yaptığına yönelik şikayetler üzerine idari inceleme başlatıldı.

        Sivas Numune Hastanesi yemekhanesinde, şartnamede, servislerin porselen tabak içinde yapılacağı şartı olmasına karşın, son dönemde köpük tabak ile yapılması üzerine hastane yönetimi idari inceleme başlattı. Şirket personeli hakkında tutanak tutuldu. Hastaneye yemek servis hizmeti sağlayan şirket personeli ise porselen tabaklara yemek sonrası, enjektör, kanlı pamuk, serum gibi enfeksiyon riski taşıyan malzemeler bırakılması nedeni ile enfeksiyon riskine karşı tek kullanımlık tabak kullandıkları yönünde savunma verdi.

        Hastaneye yemek servisi sağlayan şirket yetkilileri, şartnameye uygun davranmayan personelle ilgili gerekli yaptırımların uygulanacağını açıkladı.

        Hastane yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
        Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa