Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'un Türkeli ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek yolu kapattı.

        Edinilen bilgiye göre, ilçe genelinde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle Tümerkan Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir ağaç şiddetli rüzgarın etkisiyle devrildi. Yola devrilen ağaç nedeniyle cadde bir süre ulaşıma kapanırken, bölgeye belediye ekipleri sevk edildi.

        Ekiplerin çalışmasıyla devrilen ağaç yoldan kaldırılarak trafik kontrollü şekilde yeniden sağlandı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
        Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa