Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Sinop–Samsun Devlet Yolu’nun 33+400 kilometresindeki Gerze Viyadüğü’nde yapılan teknik incelemelerde derz hasarı tespit edildi.

        Tespit edilen hasar üzerine Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerince bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar süresince Sinop–Samsun Devlet Yolu’nun Samsun istikameti, gerekli trafik güvenliği tedbirleri alınarak araç trafiğine geçici olarak kapatıldı.

        Bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasına kadar Samsun yönüne seyreden araçların ulaşımı Gerze şehir merkezi güzergâhı üzerinden sağlanacak. Sinop Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından trafik işaret ve yönlendirmelerine uymaları konusunda uyarıda bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
        Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa