Zoo

2. Sezon

Canavarın Günü
Bölüm 1
/Canavarın Günü
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2016
Jamie ve leoparı bulmak üzere hızla harekete geçen ekip, hükümetin zorunlu tahliyelere başlamasının ardından özel bir uçakla Patagonya'ya uçar.
Caraquet
Bölüm 2
/Caraquet
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2016
Jamie vahşi doğada başının çaresine bakar. Chloe ve Jackson, Patagonya'da yeni tür mutasyona sahip bir adam bulur. Ekip bazı tuhaf ölümleri ortaya çıkarır.
Çarpışma Noktası
Bölüm 3
/Çarpışma Noktası
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2016
Chloe'nin ketumluğu, Jackson'la arasında sürtüşme yaratır. Ekibin bir müttefiki bir trajediye kurban gider. Jamie, Kanada'nın vahşi doğasında bir adamla karşılaşır.
Eriha'nın Duvarları
Bölüm 4
/Eriha'nın Duvarları
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2016
Vancouver'da bir binanın çökmesi kaosa yol açar. Ekip, General Davies'e yaklaşmak için resmi bir etkinliğe sızar. Logan'ın geçmişiyle yüzleşmesi gerekir.
Ay ve Yıldız
Bölüm 5
/Ay ve Yıldız
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2016
Chloe, iş işten geçmeden Jamie'nin konumunu açıklar. En son tehdidin merkezinde yılanlar vardır. Jackson, Dariela'dan önemli bir iyilik ister.
Denizanası
Bölüm 6
/Denizanası
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2016
1895 tarihli bir gazete, bugün yaşananlara dair önemli ipuçları içerebilir. Lizbon'da kadim bir denizanası test edildiğinde hayalet bir gen keşfedilir.
Jamie’nin Bir Silahı Var
Bölüm 7
/Jamie’nin Bir Silahı Var
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2016
Mitch, üçlü sarmal mutasyonuna neyin yol açtığını açıklar. Abe'in liderliğindeki bir ekip, böceklerin tuhaf bir etkiye neden olduğu, İngiltere'deki bir köye gider.
Sıfır Toplam
Bölüm 8
/Sıfır Toplam
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2016
Abe ve Jamie, babasının mutasyondaki rolü hakkında Jackson'a bir şey söylememeyi kararlaştırır. Annesini bulmak isteyen Jackson, Davies'in şartlarını kabul eder.
Babanın Günahları
Bölüm 9
/Babanın Günahları
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2016
Abe, annesini bulmak için Jackson'la Afrika'ya gider, ama bunun bedeli çok yüksektir. Mitch, nesli tükenmiş bir kaplanı bulmak için babasının yardımına ihtiyaç duyar.
Sarı Tuğlalı Yol
Bölüm 10
/Sarı Tuğlalı Yol
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2016
Ekip, mutasyonu tamamlanmadan önce Jackson'ı bulmak için zaman ile yarışır. Jackson, Davies'le bir anlaşma yapar. Ruslar, Nuh Projesi için bir oylama yapmayı planlar.
Beklenmedik Olay
Bölüm 11
/Beklenmedik Olay
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2016
Jackson geri döner, ancak mutasyonu onu değiştirmektedir. Robert, TX-14 gazıyla ilgili bir itirafta bulunur. Ekip kılıç dişli kaplanı arar.
Pangea
Bölüm 12
/Pangea
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2016
Ekip, Pangea adasında kılıç dişli kaplanı arar. Nuh Projesi'nin uçakları havalanırken ekip, DNA tedavisini salabilmek için zaman ile yarışır.