Zoo
Dünyadaki hayvan türleri insanlara saldırmaya başlayınca tartışmalara sebep olan zoolog Jackson Oz bu ani değişikliğin nedenini bulmaya çalışır.
İlk Kan
Bölüm 1
/İlk Kan
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2015
Zoolog Jackson Oz ve gazeteci Jamie Campbell, hayvanların insanlığa karşı isyanı gibi görünen kaygı verici saldırıları araştırıyorlar.
Dövüş mü Kaçış mı?
Bölüm 2
/Dövüş mü Kaçış mı?
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2015
Jackson, aslanların rehin aldığı arkadaşını kurtarır. Jamie ve Mitch, aslanların ortak bir akılla hareket ettiğini ve bir pestisitle olası bir bağlantıyı ortaya çıkarır.
Ağustosböceklerinin Sessizliği
Bölüm 3
/Ağustosböceklerinin Sessizliği
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2015
Bir yarasa saldırısı sonucu Jackson ve Abraham'ın uçağı düşer. Chloe köpek saldırılarını araştırırken, Jamie ve Mitch, Senatör Vaughn ile birlikte çıkmaza girerler.
Sürü Mantığı
Bölüm 4
/Sürü Mantığı
Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2015
Mitch, Abraham ve FBI ajanı Ben Shaffer, Mississippi hapishanesindeki kurt saldırılarını incelerken, yarasalar bir Antarktik araştırma istasyonuna doluşurlar.
Bütün Suç Leo'da
Bölüm 5
/Bütün Suç Leo'da
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2015
Mitch, Reiden ile kurtta bulunan bakteri arasında bir bağlantı kurar. Bu sırada, Rio'daki bir ekip, gün ışığında da saldırabilen yarasalarla mücadele etmektedir.
Kulağa Geldiği Gibi
Bölüm 6
/Kulağa Geldiği Gibi
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2015
Hartley, etkilenen hayvanlar gibi olmak için bir göz doktorunun yardımını alır. Bu durum ana hücre için bir ölüm-kalım kovalamacasına dönüşür.
Ayı Sürüsü
Bölüm 7
/Ayı Sürüsü
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2015
Reiden'in Paris ofislerini arayan Jamie, Ben ile bağlantılarının kanıtını bulmaya çalışır. Mitch ise yakalanan bir ayıda ana hücrenin hareketini görür.
Yalnız Peynir
Bölüm 8
/Yalnız Peynir
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2015
Bir kargo gemisinin mürettebatı virüslü fareler tarafından katledilir. Gemi karaya oturduğunda hayvanlar karaya çıkar.
Sığırcık Sürüsü
Bölüm 9
/Sığırcık Sürüsü
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2015
Mitch, mutasyonlar için bir panzehir yapmaya çalışmaktadır. Burke ana hücreyi ele geçirmeye çalışırken, yetkililer Chloe ile Jamie'nin peşindedir.
Duygusal Hastalık
Bölüm 10
/Duygusal Hastalık
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2015
Bir leoparın DNA örneğini almak üzere Zambiya'ya gitmek isteyen ekip, bir hayvan hakları aktivistinden yardım ister.
Yer, Vurur ve Gider
Bölüm 11
/Yer, Vurur ve Gider
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2015
Ekibin Zambiya'daki görevi esnasında Jackson yaralanır. Hastane mutasyona uğramış hayvanlarla dolu olunca işler iyice kötüleşir.
Vahşi Şeyler
Bölüm 12
/Vahşi Şeyler
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2015
Jackson ameliyattayken, Mitch ve Jamie mutasyonlara bir tedavi geliştirebilmek için leopar DNA'sı ve ana hücre üzerinde çalışırlar.
Canavarın Günü
Bölüm 1
/Canavarın Günü
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2016
Jamie ve leoparı bulmak üzere hızla harekete geçen ekip, hükümetin zorunlu tahliyelere başlamasının ardından özel bir uçakla Patagonya'ya uçar.
Caraquet
Bölüm 2
/Caraquet
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2016
Jamie vahşi doğada başının çaresine bakar. Chloe ve Jackson, Patagonya'da yeni tür mutasyona sahip bir adam bulur. Ekip bazı tuhaf ölümleri ortaya çıkarır.
Çarpışma Noktası
Bölüm 3
/Çarpışma Noktası
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2016
Chloe'nin ketumluğu, Jackson'la arasında sürtüşme yaratır. Ekibin bir müttefiki bir trajediye kurban gider. Jamie, Kanada'nın vahşi doğasında bir adamla karşılaşır.
Eriha'nın Duvarları
Bölüm 4
/Eriha'nın Duvarları
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2016
Vancouver'da bir binanın çökmesi kaosa yol açar. Ekip, General Davies'e yaklaşmak için resmi bir etkinliğe sızar. Logan'ın geçmişiyle yüzleşmesi gerekir.
Ay ve Yıldız
Bölüm 5
/Ay ve Yıldız
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2016
Chloe, iş işten geçmeden Jamie'nin konumunu açıklar. En son tehdidin merkezinde yılanlar vardır. Jackson, Dariela'dan önemli bir iyilik ister.
Denizanası
Bölüm 6
/Denizanası
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2016
1895 tarihli bir gazete, bugün yaşananlara dair önemli ipuçları içerebilir. Lizbon'da kadim bir denizanası test edildiğinde hayalet bir gen keşfedilir.
Jamie’nin Bir Silahı Var
Bölüm 7
/Jamie’nin Bir Silahı Var
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2016
Mitch, üçlü sarmal mutasyonuna neyin yol açtığını açıklar. Abe'in liderliğindeki bir ekip, böceklerin tuhaf bir etkiye neden olduğu, İngiltere'deki bir köye gider.
Sıfır Toplam
Bölüm 8
/Sıfır Toplam
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2016
Abe ve Jamie, babasının mutasyondaki rolü hakkında Jackson'a bir şey söylememeyi kararlaştırır. Annesini bulmak isteyen Jackson, Davies'in şartlarını kabul eder.
Babanın Günahları
Bölüm 9
/Babanın Günahları
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2016
Abe, annesini bulmak için Jackson'la Afrika'ya gider, ama bunun bedeli çok yüksektir. Mitch, nesli tükenmiş bir kaplanı bulmak için babasının yardımına ihtiyaç duyar.
Sarı Tuğlalı Yol
Bölüm 10
/Sarı Tuğlalı Yol
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2016
Ekip, mutasyonu tamamlanmadan önce Jackson'ı bulmak için zaman ile yarışır. Jackson, Davies'le bir anlaşma yapar. Ruslar, Nuh Projesi için bir oylama yapmayı planlar.
Beklenmedik Olay
Bölüm 11
/Beklenmedik Olay
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2016
Jackson geri döner, ancak mutasyonu onu değiştirmektedir. Robert, TX-14 gazıyla ilgili bir itirafta bulunur. Ekip kılıç dişli kaplanı arar.
Pangea
Bölüm 12
/Pangea
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2016
Ekip, Pangea adasında kılıç dişli kaplanı arar. Nuh Projesi'nin uçakları havalanırken ekip, DNA tedavisini salabilmek için zaman ile yarışır.
Ev Gibisi Yok
Bölüm 1
/Ev Gibisi Yok
Yayın Tarihi: 29 Haziran 2017
Hayvanların, insanlığın kısırlaştırılması pahasına tedavi edilmesinden on yıl sonra yaşanan yeni bir gizemli saldırı dalgası, Jackson ve ekibi tekrar bir araya getirir.
Diaspora
Bölüm 2
/Diaspora
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2017
Farklı yerlerdeki hibrit saldırılarının ortak noktası keşfedilir. Mitch, kızı olduğunu iddia eden biriyle tanışır. Abraham'ın kısırlık araştırması tehlikeli bir hâl alır.
On Yıl Geçti
Bölüm 3
/On Yıl Geçti
Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2017
Abe ve Dariela, ailelerini korumak için sert önlemler almayı düşünürken Jamie ve Clementine, Mitch'i yüksek riskli bir ameliyata alır.
Terra Dome'a Hoş Geldiniz
Bölüm 4
/Terra Dome'a Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2017
Hibritler New York'a yaklaşırken Abe and Dariela, yaratıkları oraya çeken gücün ne olduğunu keşfetmek için ekiple tekrar bir araya gelir.
At Gitsin
Bölüm 5
/At Gitsin
Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2017
Mitch ve Logan'ın gizemli Shepherd'ları avlamaya katılmasını isteyen Jamie, hapiste bir plan yapar. Meksika'da Jackson, kendi ailesinin başına gelenleri Tessa'ya açıklar.
Oz, Oz'dur
Bölüm 6
/Oz, Oz'dur
Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2017
Mitch, Clementine'i onu tutsak edenlerden kurtarmaya çalışırken geçmişe yapılan kısa bir geri dönüş, Abigail'in hibritlerle olan bağı hakkındaki gerçeği açığa çıkarır.
Teşekkürler, Sam
Bölüm 7
/Teşekkürler, Sam
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2017
Ekip, Abe ve Dariela'nın oğlunu ve diğer kayıp çocukları kurtarmaya çalışır. Mitch ve Jamie'nin yolu, geçmişten tanıdık bir simayla kesişir.
Uçaktaki Riskler
Bölüm 8
/Uçaktaki Riskler
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2017
Gizli planlarında ilerleme kaydetmeye çalışan Abigail, Jackson'ı rehin alarak sorgular. Ekibin uçağı havadayken arızalanır.
Kara Orman
Bölüm 9
/Kara Orman
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2017
Mitch'in izini Kopenhag'a kadar süren ekip, onun ikinci kişiliği Bay Duncan ile karşılaşır. Logan bir hibrit yuvasını araştırmak üzere Kore'ye gider.
Bir Zamanlar Yuvada
Bölüm 10
/Bir Zamanlar Yuvada
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2017
Abigail hayata tutunurken Jackson, Abe'den yardım ister. Bu sırada Jamie, Bay Duncan'a bir anlaşma teklif eder.
Beşikler ve Mezarlar
Bölüm 11
/Beşikler ve Mezarlar
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2017
Ekip zehirli sporlar nedeniyle uçağın içinde mahsur kalır. Doğum yapmaya başlayan Clementine komplikasyonlar yaşar.
Batı Yakasının Hikâyesi
Bölüm 12
/Batı Yakasının Hikâyesi
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2017
Bir anda ortaya çıkan bir kriz yüzünden ekip hibrit bölgesinde mahsur kalınca Tessa ve Dariela bir kurtarma operasyonu başlatır.