Vaiz

4. Sezon

Masada
Bölüm 1
/Masada
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2019
Jesse ve Tulip, Cassidy'nin sürekli işkence çektiği ve dayanmakta zorlandığı Masada'ya topyekûn şekilde saldırmaya hazırlanırken, Jesse gördüğü kıyamet sonrası gelecek görüntüleriyle sarsılmıştır. Ama Starr ve onun Kâse ajanları onları beklemektedir.
Son Akşam Yemeği
Bölüm 2
/Son Akşam Yemeği
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2019
Jesse, macerasının son durağı olabilecek gizemli bir kayayı aramak için harekete geçerken, Tanrı yaklaşan kıyamete doğru hamlelerini yapmaya devam etmektedir. Bu arada Tulip, Cassidy'yi bitmek bilmeyen işkenceden kurtarmak için son bir plan daha yapar.
Anormal
Bölüm 3
/Anormal
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2019
Cassidy'yi kurtarma girişiminde aceleci davranan Tulip bu sefer baltayı taşa vurmuş olabilir ve hayal edebileceği en korkunç şey olan psikiyatrik bakımla yüzleşmek zorunda kalır. Kaçma umutları tükenen Cassidy, yüz yıl önce verdiği kararları derinlemesine düşünür. Bu arada, Katillerin Azizi Jesse'ye yaklaşmaktadır.
Arama ve Kurtarma
Bölüm 4
/Arama ve Kurtarma
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2019
Tulip, Cassidy'den geriye kalan ne varsa kurtarmak için Yüce İsa ile beraber Masada zindanlarının derinliklerine doğru ilerler. Bu arada Jesse yolculuklarında yaşadığı yıkım sonrası toparlanmaya çalışırken yolda kaldığını fark eder ve Avustralya'daki görevi başlamadan bitmiş olabilir.
Kasvetli Şehir
Bölüm 5
/Kasvetli Şehir
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2019
Tulip sonunda Cassidy'ye kavuşur. Eugene de Vaiz'i ile bir araya gelir ancak bu kavuşma Katillerin Azizi'nin kanlı öfkesi yüzünden kısa sürebilir. Bu arada Kâse'nin hedefleri tehdit oluştururken Starr kıyametin oyuncularını takip etmekte zorlanır.
Kayıp Havari
Bölüm 6
/Kayıp Havari
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2019
Starr, kıyamet saati yaklaşırken kayıp mesihi arayışında umudunu kaybeder. Tulip ve Cassidy Avustralya'ya ulaşırlar ve Jesse'yi bulmak için sahte kimliklere bürünürler. Ancak Katillerin Azizi, Vaiz'i kontrol altında tutmaktadır ve onu doğruca yıkıcı bir sona götürmektedir.
Mesihler
Bölüm 7
/Mesihler
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2019
Tulip ve Cassidy, Tanrı'ya planındaki son değişikliğin bedelini ödetmek için can atarak dünyanın dört bir yanında koşuşturur. Bu sırada İsa ve Hitler de Kıyamet Revüsü'nü düze çıkarmakla uğraşmaktadır. Başka bir yerdeyse, eski bir arkadaşı Jesse'ye her şeyi değiştirebilecek bir fırsat verir.
Tanrı Korkusu
Bölüm 8
/Tanrı Korkusu
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2019
Cassidy ve Tulip, Humperdoo'yu hem mesihlerini hem de Starr'ı arayan Kâse ve ajanlarından saklar. Bu sırada aklı çelinen Jesse cazip bir teklifi düşünmektedir.
Uvertür
Bölüm 9
/Uvertür
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2019
Masada, Mesih'in gelişiyle çalkalanır ve Kıyamet Revüsü sahne almaya hazırdır. Kahramanlarımız dünyanın sonunun gelmesini engellemek için çaresizce son bir saldırı daha düzenler ama Tanrı onları dağıtmak için engin bilgisiyle her numarayı kullanır. Avustralya'daysa Eugene hapisten çıkar.