Vaiz
Teksas’lı sıkı bir rahip olan Jesse Custer etrafında gelişiyor olaylar. Tanrı’ya inancı kalmayan kahramanımız, Tanrı’nın aslında Cennet’i terk edip, sorumluluklarını yerine getirmediğini öğrenir. Üstelik kendisi de O’nun izini sürüp bularak, ihmalleriyle ilgili hesap sorabilecek tek kişi haline geliverir. Tanrı’yı aradığı bu macerasında Jesse’ye, insan kanını tercih etmeyen dost bir vampir olan eski kız arkadaşı eşlik ediyor. İkilimizin peşinde ise en meşhur kötü adamlardan biri var: Ölümsüz bir öldürme makinesi olan Saint of Killers (Katillerin Azizi) (Dizi içeriği 18 yaş ve üzeri için uygundur)
Pilot
Bölüm 1
/Pilot
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2016
Bir vaiz, Teksas'taki mahallesini kısa süre önce yok eden doğaüstü kötülük ile savaşmak üzere yolculuğa çıkar.
Gör
Bölüm 2
/Gör
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2016
Jesse, gizemli bir ikili tarafından takip edildiğinden habersiz şekilde "iyi bir vaiz" olmaya çalışır. Bu sırada karşımıza esrarengiz Kovboy çıkar.
İhtimaller
Bölüm 3
/İhtimaller
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2016
Jesse, Cassidy'nin yardımıyla yeni güçlerini keşfeder. Sahip olduğu yeni bilgilerle Tulip, Jesse'yi intikam peşinde koşmaya ikna etmeye çalışır.
Canavar Bataklığı
Bölüm 4
/Canavar Bataklığı
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2016
Jesse, Quincannon ile reddedemeyeceği bir iddiaya girer; Cassidy melekleri savuşturmaya çalışır; Tulip ise Annville'i adalete kavuşturmaya çalışır.
Güney Gücünü Geri Kazanacak
Bölüm 5
/Güney Gücünü Geri Kazanacak
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2016
Quincannon ile yaşanan olayların ardından Jesse, Annville'in en ünlü yeni yüzüdür. Tulip ve Cassidy bir araya gelir ve Kovboy trajik bir karar verir.
Günün Sonunda
Bölüm 6
/Günün Sonunda
Yayın Tarihi: 03 Temmuz 2016
Jesse sonunda Deblanc ve Fiore ile yüz yüze gelir ve bedenini ele geçiren gizemli varlık hakkında bilgi edinir.
Giden
Bölüm 7
/Giden
Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2016
Biz geçmişinden parçalar görür ve suçluluğunun kaynağını öğrenirken Jesse'nin hareketleri en yakınındakileri kendinden uzaklaştırır ve tehlikeye sokar.
El Valero
Bölüm 8
/El Valero
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2016
Jesse kilisesini korumak için Quincannon ve Meat Men ile zorlu bir silahlı çatışmaya girer; Tulip ise bir arkadaşını kurtarmaya çalışır.
Şarkının Sonu
Bölüm 9
/Şarkının Sonu
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2016
Çevresindekiler hayatlarını değiştirecek kararlarla yüzleşirken Jesse kaçmaktadır. Kovboy, intikam almak için Ratwater'a döner.
Yolda
Bölüm 1
/Yolda
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2017
Annville'in yok olmasının ardından Jesse ve arkadaşları, Tanrı'yı aramak için yola koyulur ancak her adımlarını izleyen ölümcül düşmanın varlığından habersizdirler.
Mumbai Sky Tower
Bölüm 2
/Mumbai Sky Tower
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2017
Jesse, Teksas'taki bir motelde Killer of Saints'e kafa tutarken, eski bir suç ortağı Tulip'i tehdit etmek için geri döner.
Küçük Hanımlar
Bölüm 3
/Küçük Hanımlar
Yayın Tarihi: 03 Temmuz 2017
New Orleans'a yaptıkları yolculuk, Tulip'in kızgın eski patronuyla yüzleşmesine ve ne yaptığının farkında olmayan Jesse'nin (Dominic Cooper) kendisini tehlikeli bir gizli organizasyonun işlerine bulaşmış halde bulmasına sebep olabilir.
Viktor
Bölüm 4
/Viktor
Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2017
Tulip, New Orleans'a varır varmaz sinirli eski patronuyla yüz yüze gelirken Jesse ise Tanrı arayışıyla ilgili şaşırtıcı bilgiler öğrenir.
Dallas
Bölüm 5
/Dallas
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2017
Tulip, ilişkilerinde Jesse'nin Annville'e gitmesine neden olan dönüm noktasını hatırlar; Jesse ise Tulip'in çete lideri kocasından intikam alma isteğindedir.
Sokoasha
Bölüm 6
/Sokoasha
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2017
Jesse, Tanrı rolünü oynarken öldürülen aktörü ararken, kendisini Saint of Killers ile tehlikeli bir pazarlığın içinde bulur.
Domuz
Bölüm 7
/Domuz
Yayın Tarihi: 31 Temmuz 2017
Tulip, Jesse'nin araştırmasına para toplamak için ölümcül bir oyuna katılırken Cassidy, Denis hakkında büyük bir karar vermek zorunda kalır.
Çukurlar
Bölüm 8
/Çukurlar
Yayın Tarihi: 07 Ağustos 2017
Jesse araştırmalarını derinleştirirken Tulip takip edildiklerini fark eder.
Yapboz Parçası
Bölüm 9
/Yapboz Parçası
Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2017
Jesse, Grail'in saldırısını savuşturmaya hazırlanır; Cassidy ise hasta oğlunun şaşırtıcı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olur.
Küçük Kirli Sır
Bölüm 10
/Küçük Kirli Sır
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2017
Herr Starr, Jesse'yi Mesih'e götürürken Tulip, Grail'in kurduğu bir tuzağa çekildiğinden kuşkulanmaya başlar.
Arka Kapılar
Bölüm 11
/Arka Kapılar
Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2017
Herr Starr, Jesse ile Tulip'in arasına girme ve Killer of Saints'in kaderiyle ilgili şüphe uyandırma planlarını gerçekleştirdikten sonra Jesse, Tanrı arayışına tek başına devam etmelidir.
Dizlerinin Üzerinde
Bölüm 12
/Dizlerinin Üzerinde
Yayın Tarihi: 04 Eylül 2017
Saint of Killers ile yüzleşmek zorunda kalan Jesse, Tanrı'yı aramaya devam etmelidir.
Angelville
Bölüm 1
/Angelville
Yayın Tarihi: 24 Haziran 2018
Jesse Tulip'i hayata döndürebilmek için büyükannesinin yardımı için Angelville'e döner.
Pislikler
Bölüm 2
/Pislikler
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2018
Cassidy Tulip'in katillerine saldırı düzenlerken Jesse Yaratılış güçlerini geri kazanmak ve Büyükanne'den kurtulmak için Herr Starr'dan yardım ister.
Acıyacak
Bölüm 3
/Acıyacak
Yayın Tarihi: 08 Temmuz 2018
Tulip Jesse'yi büyükannesinin büyüsünden kurtarmanın bir yolunu ararken Cassidy, Angelville'i terk etmeyerek kendi hayatını tehlikeye atar.
Lahitler
Bölüm 4
/Lahitler
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2018
Tulip'in Jesse'yi kurtarma planı Jesse'nin ailesinin rahatsız edici geçmişini açığa çıkarır. Cassidy Angelville'i Tulip olmadan terk etmeyi reddeder.
Tabut
Bölüm 5
/Tabut
Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2018
Tulip'in Jesse'yi kurtarma planı büyükannesinin ölümcül güçlerinin boyutunu açığa çıkarır.
Les Enfants du Sang
Bölüm 6
/Les Enfants du Sang
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2018
Jesse Tulip ve Büyükanne'nin hayatını kurtaracak ruhları çalmayı planlar.
Hilter
Bölüm 7
/Hilter
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2018
Jesse ve Tulip, Büyükanne'nin büyüsünün etkisinden kurtulmak için plan yaparlar. Cassidy dost bir vampirde huzur bulur.
Tom/Brady
Bölüm 8
/Tom/Brady
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2018
Jesse zorlu düşmanının Yaratılış'ı çalma planıyla karşı karşıya gelir. Cassidy yeni arkadaşı hakkındaki rahatsız edici gerçeği öğrenirken kaçırılmaktan kurtulur.
Schwanzkopf
Bölüm 9
/Schwanzkopf
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2018
Yaratılış için mücadele sonucu Jesse, büyükannesiyle yüzleşmek için Angelville'e gider ve Tulip Şeytan'a teslim edilmemek için savaşır.
Masada
Bölüm 1
/Masada
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2019
Jesse ve Tulip, Cassidy'nin sürekli işkence çektiği ve dayanmakta zorlandığı Masada'ya topyekûn şekilde saldırmaya hazırlanırken, Jesse gördüğü kıyamet sonrası gelecek görüntüleriyle sarsılmıştır. Ama Starr ve onun Kâse ajanları onları beklemektedir.
Son Akşam Yemeği
Bölüm 2
/Son Akşam Yemeği
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2019
Jesse, macerasının son durağı olabilecek gizemli bir kayayı aramak için harekete geçerken, Tanrı yaklaşan kıyamete doğru hamlelerini yapmaya devam etmektedir. Bu arada Tulip, Cassidy'yi bitmek bilmeyen işkenceden kurtarmak için son bir plan daha yapar.
Anormal
Bölüm 3
/Anormal
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2019
Cassidy'yi kurtarma girişiminde aceleci davranan Tulip bu sefer baltayı taşa vurmuş olabilir ve hayal edebileceği en korkunç şey olan psikiyatrik bakımla yüzleşmek zorunda kalır. Kaçma umutları tükenen Cassidy, yüz yıl önce verdiği kararları derinlemesine düşünür. Bu arada, Katillerin Azizi Jesse'ye yaklaşmaktadır.
Arama ve Kurtarma
Bölüm 4
/Arama ve Kurtarma
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2019
Tulip, Cassidy'den geriye kalan ne varsa kurtarmak için Yüce İsa ile beraber Masada zindanlarının derinliklerine doğru ilerler. Bu arada Jesse yolculuklarında yaşadığı yıkım sonrası toparlanmaya çalışırken yolda kaldığını fark eder ve Avustralya'daki görevi başlamadan bitmiş olabilir.
Kasvetli Şehir
Bölüm 5
/Kasvetli Şehir
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2019
Tulip sonunda Cassidy'ye kavuşur. Eugene de Vaiz'i ile bir araya gelir ancak bu kavuşma Katillerin Azizi'nin kanlı öfkesi yüzünden kısa sürebilir. Bu arada Kâse'nin hedefleri tehdit oluştururken Starr kıyametin oyuncularını takip etmekte zorlanır.
Kayıp Havari
Bölüm 6
/Kayıp Havari
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2019
Starr, kıyamet saati yaklaşırken kayıp mesihi arayışında umudunu kaybeder. Tulip ve Cassidy Avustralya'ya ulaşırlar ve Jesse'yi bulmak için sahte kimliklere bürünürler. Ancak Katillerin Azizi, Vaiz'i kontrol altında tutmaktadır ve onu doğruca yıkıcı bir sona götürmektedir.
Mesihler
Bölüm 7
/Mesihler
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2019
Tulip ve Cassidy, Tanrı'ya planındaki son değişikliğin bedelini ödetmek için can atarak dünyanın dört bir yanında koşuşturur. Bu sırada İsa ve Hitler de Kıyamet Revüsü'nü düze çıkarmakla uğraşmaktadır. Başka bir yerdeyse, eski bir arkadaşı Jesse'ye her şeyi değiştirebilecek bir fırsat verir.
Tanrı Korkusu
Bölüm 8
/Tanrı Korkusu
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2019
Cassidy ve Tulip, Humperdoo'yu hem mesihlerini hem de Starr'ı arayan Kâse ve ajanlarından saklar. Bu sırada aklı çelinen Jesse cazip bir teklifi düşünmektedir.
Uvertür
Bölüm 9
/Uvertür
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2019
Masada, Mesih'in gelişiyle çalkalanır ve Kıyamet Revüsü sahne almaya hazırdır. Kahramanlarımız dünyanın sonunun gelmesini engellemek için çaresizce son bir saldırı daha düzenler ama Tanrı onları dağıtmak için engin bilgisiyle her numarayı kullanır. Avustralya'daysa Eugene hapisten çıkar.