Sex Uzmanları

3. Sezon

Bilgeler Meclisi
Bölüm 1
/Bilgeler Meclisi
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2015
Sezonun bu ilk bölümünde 1965'e dönüyoruz. Bill ve Virginia bulgularını yayınlamaya hazırlanmaktadır. Ancak evdeki sorunlar başarılarını gölgeler.
İki Kişi Konuşurken
Bölüm 2
/İki Kişi Konuşurken
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2015
Bekar bir annenin olumsuz tepki alacağından endişelenen Bill, Virginia'dan George'la evlenmesini ister; Bill ve Virginia'nın kitabı yayınlanır.
Yayın Heyecanı
Bölüm 3
/Yayın Heyecanı
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2015
Bill ve Virginia'nın kitabı başarılı olmasına rağmen tartışmalara yol açar ve yatırımcı arayışlarında yolları parfüm sektöründe yönetici olan Dan Logan'la kesişir.
Görevi Kötüye Kullanma
Bölüm 4
/Görevi Kötüye Kullanma
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2015
Virginia oğluyla ilgili kötü haberler alır, Libby hayatları dağılmış olan komşularına yardım eder ve yayıncılar Bill ve Virginia'yı kitap için tura çıkmaya zorlarlar.
Yer Çekimi Meselesi
Bölüm 5
/Yer Çekimi Meselesi
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2015
Washington Üniversitesi Bill'i konuşmacı olarak davet eder, Virginia'nın anne ve babası sürpriz bir ziyarette bulunur ve Margaret kalabalık aşk hayatına alışmaya çalışır.
İki Koku
Bölüm 6
/İki Koku
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2015
Logan, Virginia'yı Bill'den uzaklaştırıp kendine çekmeye çalışır. Bu arada, Bill oğlunu futbol oynamaya zorlamakta ve Virginia annesiyle uğraşmaktadır.
Üçkağıt
Bölüm 7
/Üçkağıt
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2015
Bill cinsel açıdan sorun yaşayan bir gorile yardımcı olur, bir yandan da Newsweek'in yapacağı röportaja hazırlanır. Bu arada, Betty ve Helen bir sperm donörü aramaktadır.
Aracı Partnerler
Bölüm 8
/Aracı Partnerler
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2015
Virginia Las Vegas'ta Dan'le kaçamak yaparken yakasını işten kurtaramaz. Bill ise Virginia'nın yokluğunda aracı partner programını başlatır.
Yoğun Endişe
Bölüm 9
/Yoğun Endişe
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2015
Aracı partner programı konusundaki anlaşmazlıkları Bill ve Virginia'yı birbirinden daha da uzaklaştırır. Bu arada, Austin Betty ve Helen'la kalmaya gelir.
Aynanın İçinden
Bölüm 10
/Aynanın İçinden
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2015
Bill Virginia'yla ilişkisini kurtarmak için aracı partner programından vazgeçmek zorunda kalır. Bu arada, Libby ve Paul'ün ilişkisi yoğunlaşır.
Dört Kişilik Grup
Bölüm 11
/Dört Kişilik Grup
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2015
Bill'in Virginia, Dan ve Dan'in eşiyle New York'ta akşam yemeğine çıkma planı hiç de beklediği gibi gitmez.