Sex Uzmanları
Dizi, insan cinselliğinin öncülerinden Masters ve Johnson'ın sıra dışı yaşamlarına, çalışmalarına ve araştırmalarının ateşlediği devrime ışık tutuyor.
Sex Uzmanları
Bölüm 1
/Sex Uzmanları
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2013
Ünlü kadın doğum uzmanı Dr. William Masters ve bekar bir anne olan asistanı Virginia Johnson, insan cinselliğiyle ilgili çığır açan bir araştırmaya başlarlar.
Uzay Yolculuğuna Hazırlık
Bölüm 2
/Uzay Yolculuğuna Hazırlık
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2013
Bill'in araştırması onu bir geneleve sürükleyince, Virginia olmadan zorlanacağını anlar ve onu yeniden işe almak zorunda kalır.
Standart Sapma
Bölüm 3
/Standart Sapma
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2013
Virginia, bayan bir doktorun işe alınmasından pek hoşnut kalmaz. Bill ise araştırmayı bir genelevde yapmalarının sonuçları tehlikeye attığından endişelenmektedir.
Geldiğiniz İçin Teşekkürler
Bölüm 4
/Geldiğiniz İçin Teşekkürler
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2013
Bill'in kendi çocukluk travmalarını hatırlaması, babalık becerilerini sorgulamasına yol açacaktır. Bu sırada Virginia'yı eski kocası ziyaret eder.
Catherine
Bölüm 5
/Catherine
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2013
Çocukluk anıları Bill'i rahatsız etmektedir. Haas ise gözüne gireceği ümidiyle Scully'nin genç kızıyla çıkmaya başlar.
Cesur Yeni Dünya
Bölüm 6
/Cesur Yeni Dünya
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2013
Bill ve Libby, yaşadıkları düşükle uğraşırken cinsel açıdan tatminsiz Margaret Scully, Virginia'nın kadınlarda cinsel tepki üzerine yaptığı araştırmaya gönüllü olur.
Hep Birlikte
Bölüm 7
/Hep Birlikte
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2013
Bill, evliliği ve Virginia'yla ilişkisine dair araştırmayı dengelemeye çalışır. Scully, bir soygun yüzünden ifşa olma tehlikesindedir. Margaret, başka bir adamla görüşür.
Aşk ve Evlilik
Bölüm 8
/Aşk ve Evlilik
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2013
Bill ve Virginia, araştırmalarının tartışmalı filmini çekmeye başlarlar. Bu sırada Margaret Scully'nin ilişkisinin sona ermesi Barton'la ilgili gerçeği ifşa edebilir.
Gönülsüz
Bölüm 9
/Gönülsüz
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2013
Cinsel davranışın filme çekilmesi, Bill ve Virginia'nın araştırmasına dikkat çeker. Bill'in annesi ise onların kişisel ilişkileriyle ilgili endişe duymaktadır.
Yan Ürün
Bölüm 10
/Yan Ürün
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2013
Hamile bir denek, Bill ve Virginia'nın aralarını bozar. Margaret Scully sonunda Barton'la ilgili gerçeği keşfeder.
Fallik Zaferler
Bölüm 11
/Fallik Zaferler
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2013
Araştırmasının tanıtımını yapmak isteyen Virginia, Bill'i yalnız bırakarak Dr. DePaul ile çalışır. Haas, Virginia'nın kocasıyla beklenmedik bir şekilde karşılaşır.
Paralaks
Bölüm 1
/Paralaks
Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2014
Bill, işini kaybetmenin etkileriyle yüzleşirken, Virginia'yla birlikte ilişkilerini hem kişisel hem de profesyonel anlamda yenilerler.
Tanrı Günahlarımızı Bağışlasın
Bölüm 2
/Tanrı Günahlarımızı Bağışlasın
Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2014
Bill, büyük bir şevkle yeni hastanede çalışmaya başlarken Virginia'nın yerine başkasını almasını isteyen patronuyla çatışma yaşar.
Boks
Bölüm 3
/Boks
Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2014
Virginia, gizli münasebetleri için bir otelde buluştuklarında Bill'in sorunlu çocukluğuyla ilgili bir şeyler öğrenir.
Kirli İşler
Bölüm 4
/Kirli İşler
Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2014
Bill ve Virginia'nın gizli ilişkisi, beraber otelden ayrılırken görülünce açığa çıkar. Bill, Virginia'yı yeni hastanede işe almak için uğraşmaktadır.
Devler
Bölüm 5
/Devler
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2014
Bill, çığır açan araştırmasına devam eder ama bunun sonucu olarak jinekoloji işini kaybeder, DePaul ise Virginia ve Bill'in ilişkilerini öğrenir.
Siyahi
Bölüm 6
/Siyahi
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2014
Hendricks, araştırmada siyahi Amerikalıların kullanılmasını yasaklayınca Bill ona karşı koyar. Virginia da DePaul'ün kemoterapiyle ilgili kararını kabullenir.
Asteriyon
Bölüm 7
/Asteriyon
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2014
Virginia'nın başka erkeklerle yattığını öğrenen Bill, onunla cinsellik çalışmalarına ara verse de, annesinin klinik için yaptığı para yardımını kabul eder.
Ayna, Ayna
Bölüm 8
/Ayna, Ayna
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2014
Bill, kısırlık sorunu yaşayan bir çifte yardım eder; Virginia kendi başına bir kadını tedavi etmeye çalışır ve polis, bir nefret suçunu görmezden gelir.
Hayat Hikayem
Bölüm 9
/Hayat Hikayem
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2014
Virginia, bir hastanın vaka geçmişini kendi çıkarına kullanır. Bill'de, Lester'ın iktidarsızlığını iyileştirmesinde yardımcı olması için bir hayat kadını tutar.
Bel Altı
Bölüm 10
/Bel Altı
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2014
Rakip bir araştırma olduğunu öğrenen Bill, Virginia'yla olan araştırmalarını korumak için harekete geçer. Virginia'da, Bill'in kendi cinsel problemlerini keşfeder.
Portakalı Soydum, Başucuma Koydum
Bölüm 11
/Portakalı Soydum, Başucuma Koydum
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2014
Bir televizyon ekibi, araştırmalarını yayınlamak isteyince Bill endişelenir. Virginia'nın eski kocası, çocuklarını yeni karısıyla bir tatile götürmek ister.
Bilgeler Meclisi
Bölüm 1
/Bilgeler Meclisi
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2015
Sezonun bu ilk bölümünde 1965'e dönüyoruz. Bill ve Virginia bulgularını yayınlamaya hazırlanmaktadır. Ancak evdeki sorunlar başarılarını gölgeler.
İki Kişi Konuşurken
Bölüm 2
/İki Kişi Konuşurken
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2015
Bekar bir annenin olumsuz tepki alacağından endişelenen Bill, Virginia'dan George'la evlenmesini ister; Bill ve Virginia'nın kitabı yayınlanır.
Yayın Heyecanı
Bölüm 3
/Yayın Heyecanı
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2015
Bill ve Virginia'nın kitabı başarılı olmasına rağmen tartışmalara yol açar ve yatırımcı arayışlarında yolları parfüm sektöründe yönetici olan Dan Logan'la kesişir.
Görevi Kötüye Kullanma
Bölüm 4
/Görevi Kötüye Kullanma
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2015
Virginia oğluyla ilgili kötü haberler alır, Libby hayatları dağılmış olan komşularına yardım eder ve yayıncılar Bill ve Virginia'yı kitap için tura çıkmaya zorlarlar.
Yer Çekimi Meselesi
Bölüm 5
/Yer Çekimi Meselesi
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2015
Washington Üniversitesi Bill'i konuşmacı olarak davet eder, Virginia'nın anne ve babası sürpriz bir ziyarette bulunur ve Margaret kalabalık aşk hayatına alışmaya çalışır.
İki Koku
Bölüm 6
/İki Koku
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2015
Logan, Virginia'yı Bill'den uzaklaştırıp kendine çekmeye çalışır. Bu arada, Bill oğlunu futbol oynamaya zorlamakta ve Virginia annesiyle uğraşmaktadır.
Üçkağıt
Bölüm 7
/Üçkağıt
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2015
Bill cinsel açıdan sorun yaşayan bir gorile yardımcı olur, bir yandan da Newsweek'in yapacağı röportaja hazırlanır. Bu arada, Betty ve Helen bir sperm donörü aramaktadır.
Aracı Partnerler
Bölüm 8
/Aracı Partnerler
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2015
Virginia Las Vegas'ta Dan'le kaçamak yaparken yakasını işten kurtaramaz. Bill ise Virginia'nın yokluğunda aracı partner programını başlatır.
Yoğun Endişe
Bölüm 9
/Yoğun Endişe
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2015
Aracı partner programı konusundaki anlaşmazlıkları Bill ve Virginia'yı birbirinden daha da uzaklaştırır. Bu arada, Austin Betty ve Helen'la kalmaya gelir.
Aynanın İçinden
Bölüm 10
/Aynanın İçinden
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2015
Bill Virginia'yla ilişkisini kurtarmak için aracı partner programından vazgeçmek zorunda kalır. Bu arada, Libby ve Paul'ün ilişkisi yoğunlaşır.
Dört Kişilik Grup
Bölüm 11
/Dört Kişilik Grup
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2015
Bill'in Virginia, Dan ve Dan'in eşiyle New York'ta akşam yemeğine çıkma planı hiç de beklediği gibi gitmez.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2016
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2016
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2016
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2016
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2016
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2016
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2016
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2016
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2016