Modern Aşk

2. Sezon

Üstü Açık Arabayla, Dolambaçlı Yolda
Bölüm 1
/Üstü Açık Arabayla, Dolambaçlı Yolda
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
"Üstü açık arabayı sürerken ben de vites değiştirebildiğimi, tehlikeyi göğüsleyebileceğimi, sıkıntılarla başa çıkabileceğimi ve trajediyi atlatabileceğimi hatırlıyorum. Hayat arkadaşım buğulu gözlerle şöyle diyor, 'O arabayı seviyorsun. Kocan da olağanüstü bir adamdı.'"
Gece Kızı Bulur Bir Gündüz Oğlanı
Bölüm 2
/Gece Kızı Bulur Bir Gündüz Oğlanı
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Aslında ben bir vampirim. Sabah 8.00 ila 9.00'da yatağa giriyor, 16.00 ila 17.00 gibi uyanıyorum. İlk randevularım akşam olduğu için genelde iyi gidiyor ama sorunlar çabucak baş gösteriyor.
Dublin Trenindeki Yabancılar
Bölüm 3
/Dublin Trenindeki Yabancılar
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Trende tanıştık. Mükemmel, flörtle geçen altı saat. Aşk hikâyemizin başlangıcı mı yoksa? Evrenin gücüne güvendiğimiz için telefon numaralarımızı almadık. Bazen romantik bir plan tek başına yetmiyor.
İki Kişilik Hayat Planı, Uyansa Tek Kişi
Bölüm 4
/İki Kişilik Hayat Planı, Uyansa Tek Kişi
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
10 yaşındaki bir kızın, erkeklerden isteyeceği her şeye sahipti. Karar verilmişti, âşık olmuştum. Gelinliğimin güzelliği acaba oğlana gölge düşürür mü diye merakta kalmıştım. Her defterime yazdığım gibi, sonsuza dek birlikte olmamızı sağlayacak bir plan geliştirmeye başladım.
Acaba Ben…? Cevabı Belki Bu Test Söyler
Bölüm 5
/Acaba Ben…? Cevabı Belki Bu Test Söyler
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Geçmişe bakınca diyorum ki, ilk kez 'Gey miyim' başlıklı bir test arattığımda kendimi bilmem gerekirdi. Ama bilmiyormuşum.
Arası Bozuk Eşlerin Bekleme Salonunda
Bölüm 6
/Arası Bozuk Eşlerin Bekleme Salonunda
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Birkaç ay geçtikten sonra psikoloğun bekleme odasındaydım, dördüncü kez hüngür hüngür ağlamak için para ödüyordum. O sırada kucağında çocukla bir kadın girdi. İlk başta onu tanıyamadım ama sonra yüzünü hatırladım. 'Eşimin ilişki yaşadığı adamın karısı değil misiniz?' diye sordum düşüncesizce. 'Evet,' diye cevapladı. 'Ama artık birlikte değiliz.'
Beni Nasıl Hatırlıyorsun?
Bölüm 7
/Beni Nasıl Hatırlıyorsun?
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Soyadını hatırlamıyorum. Hoş bir gülümsemesi, masmavi gözleri olan yakışıklı bir adamdı. Seks iyiydi bence. Birbirimizi pek tanımıyorduk. Asla da tanımayacaktık.