Modern Aşk
  • Modern Aşk

  • Yaratıcılar: John Carney
  • Oyuncular:
  • Tür: Komedi
  • Platform: Amazon Prime Video
  • Yayınlanma Tarihi: 18 Ekim 2019
  • Son Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
  • Sezon sayısı: 2
  • Bölüm Sayısı 16
  • Ülke: Amerika Birleşik Devletleri
Sıra dışı bir dostluk. Tekrar alevlenen unutulmuş bir aşk. Dönüm noktasında bir evlilik. Randevu olmayan bir randevu. Alışılmadık yeni bir aile. Bunlar, sevginin neşeli ve kederli taraflarını anlatan benzersiz hikâyeler. Her biri, New York Times'ın çok sevilen "Modern Aşk" köşesindeki gerçekten yaşanmış kişisel makalelerden alınmıştır. (Dizi içeriği 16 yaş ve üzeri için uygundur)
Kapıcı Esas Adamınız Olursa
Bölüm 1
/Kapıcı Esas Adamınız Olursa
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
Bizim sıradan ve pek değer görmeyen bir arkadaşlığımız vardı; New York’da yaşayan bekâr ve yalnız kadınlar ile kapı görevlileri, korumaları, sırdaşları ve baba rolünü üstlenen kişiler olarak onlarla ilgilenen kapıcıları arasındaki arkadaşlık.
Aşk Tanrınız Meraklı Bir Gazeteci Olursa
Bölüm 2
/Aşk Tanrınız Meraklı Bir Gazeteci Olursa
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
“Son bir soru sordum: ‘Hiç âşık oldun mu?’ Daha önce hiçbir röportajda bunun kendisine sorulmadığını söyledi. En sonunda ‘Evet,’ diye cevapladı. ‘Ama fark ettiğimde her şey için çok geçti.’ Sonra da ses kayıt cihazımı kapatmamı rica etti. Ben de durdurma düğmesine bastım.”
Beni Böyle Kabul Et, Kim Olursam Olayım
Bölüm 3
/Beni Böyle Kabul Et, Kim Olursam Olayım
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
“Kişisel hayatım bambaşka bir hikâyeydi. Aşkta hiçbir şey saklanmaz; kim olduğunu karşındakine söylemen gerekir ama kim olduğuma hiçbir zaman emin olamadım.”
Oyunu Canlı Tutmak için Çabalamak
Bölüm 4
/Oyunu Canlı Tutmak için Çabalamak
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
“Çabaladık ama kazanmayı kafaya koyup adrenalin dolmamıştık, sadece bitmesini istemediğimiz için sabırlı ve kontrollüydük; yazın bitmesini istemiyorduk, oğlumuzun çocukluğunun bitmesini istemiyorduk, hele ki bu oyunun bitmesini hiç istemiyorduk.”
Hastanede, Berrak Bir Perde Arası
Bölüm 5
/Hastanede, Berrak Bir Perde Arası
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
“Koltuktan düştükten sonra martini bardağına kafanı çarpıp çok miktarda kan kaybetmek hiçbir zaman iyi değildir ama bunun iyi geçen bir randevu sırasında olması hiç mi hiç iyi olmaz.”
Baba Gibi Gözükse Ne Olur, Sonuçta Sadece Bir Akşam Yemeği, Değil mi?
Bölüm 6
/Baba Gibi Gözükse Ne Olur, Sonuçta Sadece Bir Akşam Yemeği, Değil mi?
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
“Çok yakışıklıydı. Gri boğazlı kazak giyerdi, mentollü tıraş losyonu ve eski kitaplar gibi kokardı. Elli beş yaşındaydı ve yakın zamanda ikinci kez boşanmıştı. O benim babamdı. Gerçekten babam değildi.”
Açık Evlat Edinme İçin Açık Fikirli Olun
Bölüm 7
/Açık Evlat Edinme İçin Açık Fikirli Olun
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
“Açık evlat edinme süreci ile daha çabuk bebek sahibi olabileceğimizin garantisi yoktu. Hatta eş cinsel bir çift olduğumuz için, kurum bizi uzun süre beklememiz gerekebileceği konusunda uyarmıştı.”
Üstü Açık Arabayla, Dolambaçlı Yolda
Bölüm 1
/Üstü Açık Arabayla, Dolambaçlı Yolda
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
"Üstü açık arabayı sürerken ben de vites değiştirebildiğimi, tehlikeyi göğüsleyebileceğimi, sıkıntılarla başa çıkabileceğimi ve trajediyi atlatabileceğimi hatırlıyorum. Hayat arkadaşım buğulu gözlerle şöyle diyor, 'O arabayı seviyorsun. Kocan da olağanüstü bir adamdı.'"
Gece Kızı Bulur Bir Gündüz Oğlanı
Bölüm 2
/Gece Kızı Bulur Bir Gündüz Oğlanı
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Aslında ben bir vampirim. Sabah 8.00 ila 9.00'da yatağa giriyor, 16.00 ila 17.00 gibi uyanıyorum. İlk randevularım akşam olduğu için genelde iyi gidiyor ama sorunlar çabucak baş gösteriyor.
Dublin Trenindeki Yabancılar
Bölüm 3
/Dublin Trenindeki Yabancılar
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Trende tanıştık. Mükemmel, flörtle geçen altı saat. Aşk hikâyemizin başlangıcı mı yoksa? Evrenin gücüne güvendiğimiz için telefon numaralarımızı almadık. Bazen romantik bir plan tek başına yetmiyor.
İki Kişilik Hayat Planı, Uyansa Tek Kişi
Bölüm 4
/İki Kişilik Hayat Planı, Uyansa Tek Kişi
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
10 yaşındaki bir kızın, erkeklerden isteyeceği her şeye sahipti. Karar verilmişti, âşık olmuştum. Gelinliğimin güzelliği acaba oğlana gölge düşürür mü diye merakta kalmıştım. Her defterime yazdığım gibi, sonsuza dek birlikte olmamızı sağlayacak bir plan geliştirmeye başladım.
Acaba Ben…? Cevabı Belki Bu Test Söyler
Bölüm 5
/Acaba Ben…? Cevabı Belki Bu Test Söyler
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Geçmişe bakınca diyorum ki, ilk kez 'Gey miyim' başlıklı bir test arattığımda kendimi bilmem gerekirdi. Ama bilmiyormuşum.
Arası Bozuk Eşlerin Bekleme Salonunda
Bölüm 6
/Arası Bozuk Eşlerin Bekleme Salonunda
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Birkaç ay geçtikten sonra psikoloğun bekleme odasındaydım, dördüncü kez hüngür hüngür ağlamak için para ödüyordum. O sırada kucağında çocukla bir kadın girdi. İlk başta onu tanıyamadım ama sonra yüzünü hatırladım. 'Eşimin ilişki yaşadığı adamın karısı değil misiniz?' diye sordum düşüncesizce. 'Evet,' diye cevapladı. 'Ama artık birlikte değiliz.'
Beni Nasıl Hatırlıyorsun?
Bölüm 7
/Beni Nasıl Hatırlıyorsun?
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Soyadını hatırlamıyorum. Hoş bir gülümsemesi, masmavi gözleri olan yakışıklı bir adamdı. Seks iyiydi bence. Birbirimizi pek tanımıyorduk. Asla da tanımayacaktık.